Στον Ατρόμητο δύσκολα θα συνεχίσει. Ο Απόλλων Σμύρνης για δεξί μπακ είναι αρκετά πιθανό να πάει. Γι’ αυτό και ο Ροντρίγκο Γκάλο ψάχτηκε στη Ριζούπολη μήπως χρειαστεί να αλλάξει απλώς γειτονιά και όχι πόλη.

Είναι γνωστό πως ο Βραζιλιάνος προτιμάει να παραμείνει στην Αθήνα. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που μετά την ΑΕΚ πήγε στον Ατρόμητο ρίχνοντας κατά πολύ το κασέ του. Να γίνει ο Απόλλων Σμύρνης η επόμενη ομάδα του; Ο ίδιος παρουσιάζεται κάτι παραπάνω από θετικός.

Στη Ριζούπολη δεν αποτελεί προτεραιότητα σε πρώτη φάση αυτή η θέση. Ο Δήμος Μπαξεβανίδης ανανέωσε με αύξηση απολαβών και αυτό δείχνει και το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι «κυανόλευκοι» μαζί του. Στο ρόστερ υπάρχει και ο Σάββας Τσαμπούρης, αλλά το δικό του συμβόλαιο εκπνέει. Έχουν εκφραστεί διάφορες απόψεις για το ποιο θα έπρεπε να είναι το μέλλον του, αλλά ένα είναι το δεδομένο. Οι διοικούντες έχουν αρκετά καλή σχέση μαζί του.

Ακόμη και έτσι, όμως, υπάρχει παράθυρο για την απόκτηση δεξιού μπακ. Εάν τελικά παρθεί η απόφαση, ο Γκάλο είναι ένας παίκτης που δεν περνάει απαρατήρητος. Υπάρχει καλή άποψη, αφού τόσα χρόνια στην Ελλάδα έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει και σε περισσότερες από μία θέσεις. Στα 34 του φέτος ήταν βασικός στον Ατρόμητο παίζοντας ακόμη και στα χαφ ή ως τρίτος στόπερ.