Θα κάνει κάποιες προσθήκες στο μεσοεπιθετικό σκέλος ο Απόλλων Σμύρνης και τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να σκανάρει την αγορά. Υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες που κάνουν γκελ και ο Γιώργος Παμλίδης είναι σε αυτούς.

Τις τελευταίες μέρες έγιναν κάποια τηλέφωνα διερευνητικού χαρακτήρα για τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δίχως αντίκρισμα. Ο 27χρονος έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν ήταν ο πρώτος που έκανε την κίνησή του. Είχε γίνει κάτι αντίστοιχο και με τον Βόλο. Γενικότερα ο Κατερινιώτης είναι λογικό να έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων της Super League 1 με τη σεζόν που κάνει, αλλά σε πρώτη φάση δείχνει να προτιμάει να πάει εκτός συνόρων. Εάν αυτό δεν συμβεί, θα υπάρξουν ανοιχτές πόρτες εδώ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μανούσος, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, είναι μία ακόμη περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι. Ο Μυτιληνιός και φέτος κλήθηκε να τραβήξει το κουπί στο σκοράρισμα στον Ατρόμητο. Αποτελεί μία σταθερά καλή επιλογή, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του ή όχι στο Περιστέρι. Εάν στο φινάλε δεν του γίνει πρόταση ανανέωσης, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα μόνο αδιάφορη δεν θα μείνει. Τέλος, το κοινό στοιχείο που έχουν οι δύο Έλληνες είναι πως εκτός από την κορυφή της επίθεσης μπορούν να παίξουν και δεξιά.