×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απόλλων Σμύρνης: «Βλέπει» Μπαράλες και Πλιάτσικα


    Νίκος Μαρκάτος

Απόλλων Σμύρνης: «Βλέπει» Μπαράλες και Πλιάτσικα


Απόλλων Σμύρνης: Μια μεταγραφή τελειώνει όταν πέσουν οι υπογραφές. Με τον Ουάμε Καρικαρί δεν… έπεσαν ποτέ, παρά την προφορική συμφωνία και η μεταγραφή, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, χάλασε και πλέον στον Απόλλωνα κοιτάνε άλλες περιπτώσεις για τη γραμμή κρούσης.

Στους «κυανόλευκους», σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, έχει… γυαλίσει ο Χερόνιμο Μπαράλες, αν και πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, στη Ριζούπολη θα το παλέψουν.

Ο Αργεντίνος επιθετικός αποχώρησε από τη Λαμία και στην Ελαφρά Ταξιαρχία, με… μοχλό πίεσης, τον Μπλάζιτς, προσπαθούν να τον πείσουν να… κατέβει στη Super League 2.

Αγκάθι για να επιτευχθεί η συμφωνία και οι οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή που αξιώνει συμβόλαιο κοντά στις 140 χιλιάδες ευρώ!

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα το δουλεύουν, αλλά παράλληλα επειδή πρόκειται για δύσκολο πρότζεκτ, εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών από το εξωτερικό.

Απόλλων Σμύρνης: Τα… σπρώχνει για Πλιάτσικα

Αρκετοι είναι οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας που ενδιαφέρουν την ομάδα της Ριζούπολης. Μετά τον Μπλάζιτς που έχει υπογράψει και τον Μπαράλες που αρέσει, οι κυανόλευκοι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Βασίλη Πλιάτσικα.

Ο 31χρονος αμυντικός έχει στα χέρια του πολύ καλή πρόταση από την Ελαφρά Ταξιαρχία, την οποία και εξετάζει πολύ σοβαρά.

Δεν αποκλείεται μέχρι την πρώτη συγκέντρωση  να υπάρξουν κι άλλες προσθήκες στο ρόστερ, αφού προς επιβεβαίωση του Sportime, υπάρχει προφορική συμφωνία και με τον Μπετινέλι, ενώ προχωρημένες είναι οι επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Καπνός χωρίς φωτιά

Τα σενάρια περί επιστροφής Στάθη στη Ριζούπολη δεν ισχύουν. Πρώτη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας παραμένει ο Αποστολόπουλος, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση Σάλιακα, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Λαμία.