Γκουτσίδης: «Να δούμε όλοι τι λάθη κάνουμε»


Κώστας Παπαδόπουλος

Γκουτσίδης: «Να δούμε όλοι τι λάθη κάνουμε»


Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε την ήττα από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και ο Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του.

Ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου στάθηκε κυρίως στην έλλειψη αντίδρασης. Ο Απόλλων Σμύρνης βρέθηκε πίσω στο σκορ και ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ήθελε να δει από τους ποδοσφαιριστές του τη διάθεση να το γυρίσουν και όχι τα νεύρα που έβγαλαν.

Όσα είπε στην κάμερα της Nova: «Είναι να απορείς… Είναι για δεύτερη φορά αυτό που μας συμβαίνει. Το ίδιο έγινε στην έδρα μας και κόντρα στη Λαμία. Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα ούτε με τον Βόλο. Αλλά δεχόμαστε ένα γκολ σχεδόν στο ίδιο λεπτό χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο ο αντίπαλος, χωρίς να κάνει κάτι οργανωμένο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένας εκνευρισμός στην ομάδα που χρειάζεται πολύς χρόνος για να διορθωθεί. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε για να μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όταν η ομάδα δέχεται γκολ και να μπορούμε να ανατρέπουμε τα σκορ. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι μας, να δούμε τι λάθη κάνουμε όλοι μας και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο και να βγάλουμε τον καλό εαυτό που μπορούμε να βγάλουμε όλοι μας, όπως δείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Να κερδίσουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στο τέλος».

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras