Κόντης: «Αυτός είναι ο προγραμματισμός που πάνε να μου φορτώσουν δημοσιογράφοι- μάνατζερ»


Sportime Team

Κόντης: «Αυτός είναι ο προγραμματισμός που πάνε να μου φορτώσουν δημοσιογράφοι- μάνατζερ»


Μερικές δηλώσεις θέλησε να κάνει ο Γιάννης Κόντης, μετά το «διαζύγιο» του με τον Απόλλωνα, θέλοντας να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Ο πολύπειρος παράγοντας έκανε έναν μικρό απολογισμό για το τι συνάντησε όταν ήρθε στην ομάδα και το τι προσπάθησε να κάνει, πάντα με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να σταθεί στα πόδια της.

Αναλυτικά τα λόγια του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Επειδή υπάρχουν ακόμα κακόπιστοι που ψάχνουν να βρουν τι κάνω στη ζωή μου γενικά, και ακούω σχόλια για τον Απόλλωνα και τον σχεδιασμό του, καλό είναι να πούμε κάποια πράγματα.

Στον Απόλλωνα πήγα το καλοκαίρι (τέλος Αυγούστου επισημά) όταν το ρόστερ είχε διαμορφωθεί.

Ο Γερμανός προπονητής είχε φέρει ένα επιθετικό, τον βασικό της ομάδας (Εϊλερς) που ήταν τραυματίας τα τελευταία δυο χρόνια , και που τελικά συνέχισε τραυματίας μέχρι πριν δέκα μέρες που έλυσε το συμβόλαιο και δεν έπαιξε ποτέ.

Ένα άλλο επιθετικό Αργεντινό ο οποίος επίσης δεν έπαιξε σαν αποτέλεσμα μιας επιληπτικής κρίσης που έπαθε, τον Σάλτσες.

Ένα στο περ Γερμανό (Πετσόνι) που δεν έστριβε με τίποτε και που τον διώξαμε τον Σεπτέμβριο.

Ένα αριστερό μπακ δυο μέτρα επίσης Γερμανό που δεν ήξερε καν τι πρέπει να κάνει (Σουλτς).

Ένα χαφ (Ταποκό) που και αυτός δεν ακούμπησε.

Τον Τριάδη που έφυγε προχτές (το παιδί δεν μου φταίει σε τίποτε και αντίθετα είχε καλό χαρακτήρα και ήθος).

Επίσης είχε έρθει ο Σικαμπαλα, που ήταν ο μόνος που φάνηκε ότι θα βοηθήσει μόλις μπει σε ρυθμό αλλά τα Χριστούγεννα αποφάσισε να μην επιστρέψει πίσω.

Ένα Ουρουγουανό αμυντικό χαφ (Γκονζάλες) που και αυτός έφυγε προ μηνός και που δεν έκανε ούτε για ομάδα β Εθνικής.

Ένα Λιβανέζο-Γερμανό φορ (Ελ Χέλφε) που άρχισε να παίζει τον προηγούμενο μήνα ,και παρότι μέτριος, τουλάχιστον είχε θέληση και πείσμα.

Έτσι ,και μόλις ασχολήθηκα εγώ, η κύρια επιδίωξη μου ήταν να φύγουν οι παραπάνω, και ενώ προετοιμασία δεν είχε γίνει αφού πάνω στην βδομάδα στο Καρπενήσι ,ο Γερμανός προπονητής έφερε την ομάδα πίσω και οι παίκτες προπονούνταν στο γήπεδο του Θρασυβούλου!

Έτσι ο σχεδιασμός και η προετοιμασία της ομάδας ήταν εξ αρχής άσχημοι.

Εγώ έφερα ένα Ιταλό χαφ δανεικό από την Ρόμα που αμέσως έπαιξε βασικός (Ντουρσο), ένα αριστερό μπακ αργεντινό (οριουέλα) και ο οποίος είναι για μένα από τους καλυτέρους στην θέση του στην Ελλάδα, ένα στόπερ (Λούκιτς) δανεικό από την Μπράγκα, και τον πορτογάλο Ζοάο Πέδρο που ήρθε από το Λος Άντζελες δανεικός και τελικά δεν προσαρμόστηκε ποτέ εδώ.

Μετέπειτα ήρθαν και οι Ντε Φεντερίκο και Ακόστα, καλοί παίκτες και οι δυο αλλά ήρθαν μέσα Σεπτέμβριου και έχοντας αποχή ,αφού την εποχή που τους πήραμε ,μόνο ελευθέρους από καιρό παίκτες μπορούσαμε να βρούμε.

Παρόλα αυτά η εικόνα της ομάδας άρχισε να βελτιώνεται αλλά φυσικά της έλειπαν επιθετικοί εξ αρχής και ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας για να βρεθεί επιθετικός ελεύθερος, καλός και με βιογραφικό.

Αυτός είναι λοιπόν ο προγραμματισμός που έντεχνα πάνε να φορτώσουν πάνω μου δημοσιογράφοι- μάνατζερ.

Γιατί σήμερα, πολλοί μάνατζερ κάνουν τους δημοσιογράφους και γράφουν ανώνυμα σχόλια σε σαιτ και εφημερίδες, εξυπηρετώντας δικούς τους σκοπούς.

Στην Ελλάδα, το ευκολότερο πράγμα είναι να παραποιείς την πραγματικότητα και να περνάς ένα ψέμα σαν αλήθεια.

Για τον Απόλλωνα είναι κρίμα η θέση του στην βαθμολογία γιατί για όσους δεν ξέρουν ,θα πω οτι είναι μια ομάδα με ένα πρόεδρο που κάθε πρώτη του μήνα πληρώνει και το παραμικρό ευρώ που υπάρχει σαν υποχρέωση, ένα πρόεδρο που είναι συνέχεια πάνω από τα προβλήματα της ομάδας και που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη ,σε δικά του λεφτά δουλεμένα και όχι σε χαρισμένα είτε από δάνεια είτε από άλλες ευκαιρίες.

Αυτά τα λίγα για να μην λέει ο καθένας ότι θέλει κάθε φορά.

Ειδικά κάποιες πατσαβούρες που κάνουν τους δημοσιογράφους και γράφουν για ενα κατοστάρικο ότι τους πει ο καθένας».


Sportime Extras