Παράσχος: «Είμαστε αδικαιολόγητοι και πάνω από όλους εγώ»


Κώστας Παπαδόπουλος

Παράσχος: «Είμαστε αδικαιολόγητοι και πάνω από όλους εγώ»


Τρίτη ισοπαλία στη σειρά έφερε ο Απόλλων Σμύρνης. Η μεγάλη διαφορά είναι πως αυτή τη φορά έμοιαζε με ήττα. Από το 3-0 επέστρεψε ο Βόλος με αποτέλεσμα να παραδεχτεί στις δηλώσεις του στη NOVA ο Γιώργος Παράσχος πως η ομάδα του αυτοκτόνησε. Δεν έβγαλε, όμως, τον εαυτό του εκτός κάδρου λέγοντας πως είναι και εκείνος αδικαιολόγητος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παράσχος: «Αυτοκτονήσαμε, αυτή η κουβέντα τα λέει όλα. Ελέγχαμε το παιχνίδι, μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και περισσότερα τέρματα και δυστυχώς μετά… Έπαιξε και ρόλο η κόπωση. Οπισθοχωρήσαμε και βρεθήκαμε να μας ισοφαρίσει ο Βόλος, που πιστεύω ότι κανένας δεν το περίμενε. Μας βγήκε και η κούραση, έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είμαστε αδικαιολόγητοι. Δεν μπορώ να ψάξω για δικαιολογία. Όλοι και πάνω από όλους εγώ.

Χάσαμε την σοβαρότητα μας, αλλά βγήκε και η κόπωση παρά τις αλλαγές που κάναμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα τόσο πολύ. Από εκεί και πέρα, έχω ένα παράπονο από τον διαιτητή και θέλω να το πω, στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήραμε ούτε ένα φάουλ. Πιστεύω ότι και αυτός βοήθησε με τον τρόπο του να δούμε αυτό το αποτέλεσμα».


Sportime Extras