×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παράσχος: «Με συγκινούν αυτά τα παιδιά»


Κώστας Παπαδόπουλος

Παράσχος: «Με συγκινούν αυτά τα παιδιά»


Για άλλη μία αγωνιστική ο Γιώργος Παράσχος άφησε αιχμές για τη διαιτησία και την ευκολία με την οποία παίρνουν πέναλτι οι αντίπαλοι του Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, χαρακτήρισε σημαντικό τον βαθμό στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την προσπάθεια που κάνουν σε κάθε αγώνα. Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως αξίζουν περισσότερα.

Αρχικά ο Παράσχος δήλωσε: «Αν δούμε τη δυναμικότητα του Ατρομήτου, που έρχεται και από καλά αποτελέσματα, μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Από εκεί και πέρα, προηγηθήκαμε δύο φορές. Δεν ξέρω εάν έχει γίνει συνήθεια να δίνονται τόσο εύκολα πέναλτι σε βάρος μας. Αν δείτε αυτό γίνεται σε όλη τη χρονιά και εσείς έχουμε πάρει ένα πέναλτι και μάλιστα δύσκολα. Το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά αξίζουν κάτι καλύτερο και στα υπόλοιπα παιχνίδια, που παίζουμε με ομάδες που είναι στα μέτρα μας, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε τι θα κρατούσε από αυτό τον αγώνα και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά σε όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση ίσως το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δείχνουν ένα πάθος, μία διάθεση τρομερή. Παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Με συγκινούν αυτά τα παιδιά. Τους δίνω συγχαρητήρια . Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras