Παράσχος: «Θα έρθουν και τα γκολ αργά ή γρήγορα»


Κώστας Παπαδόπουλος

Παράσχος: «Θα έρθουν και τα γκολ αργά ή γρήγορα»


Πεπεισμένος πως τα καλύτερα… έρχονται είναι ο Γιώργος Παράσχος για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του είχε καλή εικόνα και στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και αυτό κάνει τον έμπειρο τεχνικό να αισιοδοξεί. Θεωρεί, μάλιστα, πως θα έρθουν και τα γκολ σταδιακά.

Αρχικά ο Παράσχος δήλωσε στη NOVA: «Ικανοποιημένος απόλυτα δεν είμαι, κάναμε καλή εμφάνιση και έγινε καλό παιχνίδι με όμορφο ρυθμό. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να σκοράρουμε, όμως στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια απόδοση και φτάσαμε στο βαθμό της ισοπαλίας που όταν παίζεις με τον Αστέρα που είναι καλή ομάδα, σε αφήνει ικανοποιημένο. Είναι και θέμα τύχης, όμως από τη στιγμή που κάνουμε τις ευκαιρίες, αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τα γκολ. Από εκεί και πέρα, όταν βλέπεις ότι ανταποκρίνεσαι με ισοδύναμες ομάδες, είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το θάνατο του Μαραντόνα σχολίασε πως «πολύ λυπηρό ένας αστέρας του ποδοσφαίρου να φεύγει από τη ζωή. Έδινε μόνο ομορφιά και ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αυτός ο παίκτης έδωσε ένα πολύ κακό παράδειγμα και θα μπορούσαν να τον μιμηθούν πολλοί παίκτες. Ήταν ένα τεράστιο ταλέντο και είναι κρίμα που έφυγε σε αυτή την ηλικία».


Sportime Extras