×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τον Απόλλωνα Σμύρνης


    Sportime Team

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τον Απόλλωνα Σμύρνης


Μετά την παραμονή που ήταν ο μεγάλος για το Απόλλωνα Σμύρνης, έχει ήδη αρχίσει ο σχεδιασμός για την χρονιά που έρχεται, ώστε να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Πρώτο μέλημα φυσικά είναι η συμφωνία με τον προπονητή που θα οδηγήσει την «Ελαφριά Ταξιαρχία» στο νέο πρωτάθλημα, με το όνομα που ξεχωρίζει αυτή την στιγμή να είναι αυτό του Μάκη Χάβου.

Ανεξαρτήτως όμως από την κατάληξη στο θέμα αυτό, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, το οποίο θα είναι διαφορετικό αφού πρόκειται να αποχωρήσει περισσότερο από το 50%.

Έτσι η έντυπη έκδοση του «Sportime» επιχείρησε να δει λίγο μακρύτερα και να προσεγγίσει το μέλλον των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Τσόβιτς, Ταΐρης από τους τερματοφύλακες, ενώ ο Χουάντερσον θα επιβραβευτεί για τις εμφανίσεις του, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Ακόμα αυτοί που θεωρούνται φευγάτοι είναι οι Στόουκς, Μάατσεν, Ζησόπουλος, Ελμπάζ, Μενδρινός, Ανιέτε, Καστιγέχος, Κούρος, Μπαρτολίνι, Αλιβοντιτς, Χουάρες και Νταβέσα, που ακόμα και αν δεσμεύεται με ένα χρόνο συμβόλαιο δεν υπολογίζεται.

Τώρα εκείνοι που φαίνεται πως δεν κινδυνεύουν είναι οι Στάθης, Ναδάλες, Σιατραβάνης, Καλλέργης, Κοντοές και Κύργιας, με τους τρεις πρώτους να έχουν συμβόλαιο και τους δύο τελευταίους να είναι υπό ανανέωση.

Οι περιπτώσεις των Παπάζογλου και Τσουκαλά, ακόμα εξετάζονται καθώς δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον τους.

Πολλά για τους συγκεκριμένους θα εξαρτηθούν και από τις εισηγήσεις του νέου τεχνικού της ομάδας.


Τελευταία Νέα