Πώς έφτασε ο Απόλλωνας στο… διαζύγιο με τον Ισμαέλ


Sportime Team

Πώς έφτασε ο Απόλλωνας στο… διαζύγιο με τον Ισμαέλ


Η απόλυση δεν ήρθε στα… ξαφνικά. Στον Απόλλωνα Σμύρνης δρομολογούσαν τις εξελίξεις με τον Βαλεριέν Ισμαέλ εδώ και καιρό.

Ο Γάλλος προπονητής επιλέχθηκε από τους ανθρώπους της αθηναϊκής ομάδας και του ανατέθηκε εν λευκώ η πρωτοβουλία να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση αξιοποίησης του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισμαέλ έλαβε την απόφαση να απομακρύνει αρκετούς παίκτες από το περσινό δυναμικό, ενώ την ίδια στιγμή θέλησε να προσθέσει μεγάλο αριθμό νέων παικτών. Μοναδική εξαίρεση ήταν ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή της διοίκησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη διοίκηση είχαν μεγάλη δυσαρέσκεια για τα λιγοστά φιλικά προετοιμασίας, αλλά και την κακή εικόνα που έδειχνε η ομάδα.

Σε συζήτηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Ισμαέλ ανέφερε πως ο Απόλλωνας θα είναι έτοιμος για την έναρξη της Super League και πως χρειάζεται ελάχιστες ενισχύσεις.

Η διοίκηση ανταπάντησε πως η ομάδα ήταν κακή και ζήτησαν ένα σχέδιο διάσωσης, το οποίο περιλαμβάνει 6-7 νέους παίκτες.

Αρχικά, ο Γάλλος προπονητής δε συμφώνησε, ωστόσο στη συνέχεια κάμφθηκε.

Γοργά ήρθαν τρεις νέοι παίκτες , τους οποίους, όπως ανέφεραν στον Απόλλωνα, ο Ισμαέλ κάποιους αρνήθηκε να τους χρησιμοποιήσει στο πρώτο ματς, ενώ άλλους τους τοποθέτησε σε λάθος θέση. Για το τελευταίο από τη διοίκηση της ομάδας του καταλογίζουν δόλο

Σε εκείνο το χρονικό σημείο στον Απόλλωνα συνειδητοποίησαν πως ο Ισμαέλ Βαλεριέν δεν θα συνέχιζε στην ομάδα. Μάλιστα δεν δίστασαν να τον χαρακτηρίσουν ως «επικίνδυνο».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν ο Γάλλος είναι ένας προπονητής που δεν έχει σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα και πίστευε ότι με παίκτες β’ διαλογής θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα.

Παράλληλα, από την αθηναϊκή ομάδα τόνιζαν πως ψάχνει να βρει δικαιολογίες, αναφορικά με τις δηλώσεις στους συμπατριώτες του, για τις οποίες στον Απόλλωνα θα κινηθούν νομικά.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news