Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε για την πρώτη νίκη του Απόλλων Σμύρνης και τόνισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης είπε χαρακτηριστικά: «Kερδίσαμε δίκαια. Δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο ώστε να μας απειλήσει. Βγάλαμε προϋποθέσεις και για άλλο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Βέβαια, από ένα σημείο και μετά, βγάλαμε ένα αδικαιολόγητο άγχος προς το τέλος στο να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά στο τέλος πήραμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη.

Περισσότερο σημαντική για τη ψυχολογία της ομάδας, γιατί η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι στην εντατική και είναι και με υποστήριξη και για να δούμε το αν θα επιζήσει θα πρέπει να περάσουν τρία με τέσσερα παιχνίδια.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, αλλά και να ευχαριστήσω τον κόσμο για το χειροκρότημα του».

Και συνέχισε.  «Εκείνο που με ευχαριστεί και μου δίνει αισιοδοξία, είναι η ψυχολογία, το πάθος, αλλά και η διάθεση που δείχνουν τα παιδιά ώστε να αντιδράσουν. Προσπαθούν και παλεύουν. Είπαμε θα το παλέψουμε, αυτό είπαμε στα αποδυτήρια και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε».