×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπράβο σε Ν. Χατζηνικολάου και ΑΝΤ1 που φιλοξένησαν τον Φ. Βόβολη και την αντίθετη άποψη στη χρήση μάσκας


    Γεράσιμος Μανωλίδης

Μπράβο σε Ν. Χατζηνικολάου και ΑΝΤ1 που φιλοξένησαν τον Φ. Βόβολη και την αντίθετη άποψη στη χρήση μάσκας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 έκαναν τη διαφορά.


Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 έκαναν τη διαφορά. Καιρός να ακολουθήσουν τα άλλα κανάλια.

Ο καλύτερος τρόπος να ενισχύσεις θεωρίες για… αγρίους είναι να βάλεις φιμώσεις την αντίθετη άποψη. Καιρό τώρα από τα κανάλια έχουμε ένα βομβαρδισμό πληροφόρησης για τη χρήση μάσκας και το δεύτερο κύμα κορονοϊου που έρχεται. Η συζήτηση έχει ανοίξει όμως, λόγω της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα παιδιά στα σχολεία!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έκανε ένα σημαντικό ξεκίνημα. Φιλοξενώντας τον καρδιολόγο Φαίδων Βόβολη ουσιαστικά έδωσε βήμα στην αντίθετη άποψη για τη χρήση μάσκας. Στην αντίπερα όχθη ήταν ο πρόεδρος του πειθαρχικού συλλόγου του ιατρικού συλλόγου, Ματίνα Παγώνη.

Σε ένα debate, αν μη τι άλλο σε αυτά έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει τεράστια εμπειρία συντονισμού και ισημερίας στο άκουσμα όλων των πλευρών, το οποίο ήταν άκρως διδακτικό για όσους το παρακολούθησαν. Διδακτικό, πλην όμως μονόπλευρο…

Ο Φαίδων Βόβολης έκανε μια εύκολη αποδόμηση των όσων έλεγε η Ματίνα Παγώνη για τις μάσκες. Βασιζόμενος στη γενική οδηγία του ΠΟΥ πως ο «υγιής άνθρωπος δεν χρίζει μάσκας» και ειδικότερα στα παιδιά κάτω των 12 ετών. Διότι αυτά είναι ασυμπτωματικά και δεν μπορούν να κολλήσουν το ένα το άλλο.

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε με τα παιδιά που χρειάζονται μάσκες για να ζήσουν ανάμεσα σε υγιή πληθυσμό. Παράδειγμα που δεν συσχετίζεται και δεν απαντά στα όσα έθεσε σαν ερωτήματα ο Φαίδων Βόβολης. Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα έχουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης μια τέτοιας συζήτησης να υπάρχει ένας πιο δυνατός αντίλογος. Ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας για παράδειγμα, ή ακόμα καλύτερα ο Νίκος Σύψας απέναντι στον Φαίδων Βόβολη στο ΣΚΑΪ. Να ακούμε όλη την επιστημονική κοινότητα, να έχουν λόγο και όσοι έχουν αποκλειστεί. Να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να υπάρξει σχολιασμός από τον Νίκο Χαρδαλιά και στις διαφορετικές απόψεις που ακούγονται για τη χρήση μάσκας.

Ας ελπίσουμε πως ο ΑΝΤ1 δεν θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Χρειάζονται όλα τα κανάλια να μπουν στη διαδικασία προβολής όλων των απόψεων. O Χρήστος Παναγιωτόπουλος που είναι πλέον διευθυντής ειδήσεων στο OPEN και παλιά καραβάνα στο συγκριμένο κουρμπέτι οφείλει να είναι ο επόμενος. Ειδικά από τη στιγμή που έχει φέρει την αλλαγή στα νούμερα τηλεθέασης, κάνοντας ισχυρό και πολλά απογεύματα πρώτο το δελτίο Ειδήσεων του «Ανοιχτού καναλιού». O Alpha, το STAR… Επιβάλλεται…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Φ. Βόβολης: «Μάσκες στα σχολεία; Τι άλλαξε και μεταδίδεται τώρα ο ιός από τα παιδιά;» (vid)

Πιο επικίνδυνα και από τις μάσκες τα σχολικά βιβλία

Απίθανες προσφορές από τη Huawei

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα