Οι πρώην παίκτες του Big Brother, Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα καλεσμένοι στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”.   Εκεί κατά τη διάρκεια ενός “παιχνιδιού ειλικρίνειας” η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τα αδέλφια “εάν έχουν συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα η οποία δεν γνώριζε με τον ποιόν από τους 2 συνευρίσκεται πραγματικά”.  ...

Οι πρώην παίκτες του Big Brother, Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα καλεσμένοι στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”.

 

Εκεί κατά τη διάρκεια ενός “παιχνιδιού ειλικρίνειας” η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τα αδέλφια “εάν έχουν συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα η οποία δεν γνώριζε με τον ποιόν από τους 2 συνευρίσκεται πραγματικά”.

 

Ουσιαστικά η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τα 2 αδέλφια για χαριτομενιά και όχι για να βγάλει λαβράκι, το εάν τα 2 αδέλφια έχουν παραπλανήσει γυναίκα, η οποία δεν ήξερε με τον ποιον από τους 2 συνευρίσκεται ερωτικά.

 

Τα 2 αδέλφια με “φυσικότητα” απάντησαν “ναι το είπαμε προηγούμενος…είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης…Οχι κοπέλα όμως…οχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα μου, όχι σχέση”…”είμαστε ίδιοι παντού”….

 

Κάπως έτσι τα 2 αδέλφια με την απάντησή τους ουσιαστικά είπαν πως παραπλάνησαν την εν λόγω κοπέλα…και τερμάτισαν τον σεξισμό τους, δικαιολογώντας αυτό που έκαναν, λέγοντας πως δεν ήταν όμως “σχέση” κανενός από τους δυο…

 

Συνεπώς με την λογική τους, αν είσαι δίδυμος με κάποιον άλλον, αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα του να παραπλανείς γυναίκες και να πηγαίνεις ερωτικά μαζί τους..χωρίς αυτές να το ξέρουν, με τον ποιόν πραγματικά συνευρίσκονται ερωτικά και συνεπώς χωρίς να συναινούν απο την στιγμη που δεν ξέρουν πραγματικά τον παρτενέρ τους.

 

Και το χειρότερο…με την ίδια λογική…εάν η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι “σχέση” ούτε δική σου, ούτε τους αδελφού σου…τότε δεν τρέχει τίποτε…

 

Τότε μπορείς να κάνεις ότι θες.

 

Δεν είναι κοπέλα μου…δεν είναι του αδελφού μου…δεν είναι κάτι…οπότε ας κάνουμε οτι είναι να κάνουμε για να ευχαριστηθούμε σαρκικά…και δεν τρέχει τίποτε.

 

Λες και οι γυναίκες είναι ένα κομμάτι κρέας και οι “άντρες” οι χασάπηδες που μπορούν να του συμπεριφέρονται όπως θέλουν.

 

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου, το αποτελείωσε το παιχνίδι ειλικρίνειας ρωτώντας ” είστε ίδιοι παντού…το έχετε μετρήσει με κάποιον τρόπο”;

 

Και όλο καμάρι ο ένας απο τα 2 αδέλφια απάντησε: ” από μικροί μαζί είμαστε…βλέπουμε ο ένας τον άλλον δεν χρειάζεται να μετρήσουμε”…

 

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν την περίοδο που στον Ελληνικό Αθλητισμό, οι αποκαλύψεις για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις παικτών από παράγοντες διαδέχονται η μια την άλλη.

 

Την ίδια περίοδο που γίνεται παγκόσμια προσπάθεια ώστε το κίνημα MeToo να δυναμώσει, ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι που έχουν υποστεί βιασμό ή έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, να βγουν και να το καταγγείλουν.

 

Αυτή την εποχή λοιπόν, στην Ελληνική Τηλεόραση, υπάρχει εκπομπή που η ΓΥΝΑΙΚΑ παρουσιάστρια – η οποία δίπλα της, έχει για συμπαρουσιαστή τον σύζυγο της – ρωτάει για πλακίτσα 2 δίδυμα αδέλφια…εάν εξαιτίας της ομοιότητας τους…έχουν παραπλανήσει ερωτικά γυναίκα.

 

Το βαρέλι της σαπίλας όχι μόνο δεν έχει πάτο, αλλά φροντίζει να μας θυμίζει πως ουσιαστικά πρόκειται για ένα πηγάδι γεμάτο κόπρανα, που όσο πιο βαθιά πας, τόσο μεγαλύτερη εγκεφαλική παρακμή βρίσκεις μέσα της.

 

Ένα μεγάλο μπράβο τόσο στην Κατερίνα Καραβάτου για την ερώτηση που έκανε η οποία ΔΕΝ τιμά την δημοσιογραφία…όσο και στα 2 αδέλφια για την παιδεία τους και την φιλοσοφία ζωής που έχουν.

 

 

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα

 

 

Διαβάστε τις απαντήσεις των 2 αδελφών για το περιστατικό και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Προφανώς…όχι μόνο δεν ζητούν συγνώμη…αλλά στηρίζουν την έκταση που δόθηκε στο θέμα…στο οτι τα ονόματά τους ακούστηκαν για ένταξη τους στο Survivor…

 

 

Τέλος να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο τηλεοπτικό παρελθόν αντίστοιχη “πλακίτσα” είχε κάνει και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα απο εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΙ.