Είναι αμαρτία να έχεις σχέση με μοντέλα; Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης διερωτάται

Πώς αλλιώς να «διαβάσουμε» την επίθεση που εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ; Είναι αμαρτία να έχεις σχέση με μοντέλα. Είναι κακό. Δεν είναι αποδεκτό. Να ήταν πυρηνικός φυσικός, εφοπλίστρια, η, δημοσιογράφος θα ήταν αποδεκτό, φρόνιμο και όχι κατακριτέο.

Πού πάμε; Έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων ή άλλα δεν είχαμε, ό,τι βρήκαμε δώσαμε;
Αλλά για να μπούμε στο ψητό…Ολόκληρη η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου έχει ως εξής: Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους:
Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ.μοντέλων για να καλύπτουν εραστές.
Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών.
Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000€.

Για να τα λέει αυτά ένας υπουργός του μεγέθους Καμμένου, θα πρέπει να έχει αποδείξεις. Ποιους εννοείται κύριε Υπουργέ; Θέλω να μάθω ποιος βουλευτής «γδύνει» την γυναίκα του για ξαπλώστρα 3000€ ;;; Ονόματα. Δεν; Ε, τότε πως;;; Καταργήσανε τα αιρ-κοντίσιον και πήραν ανεμιστήρες. Έχουμε μια ιδέα για το ποιους στοχοποιεί, αλλά δεν το γράφουμε. Γιατί είναι κακό κύριε Υπουργέ να είναι κάποιος ελεύθερος- μη δεσμευμένος η, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ με ένα Μοντέλο; Μαγκιά του. Τους παντρεμένους Βουλευτές που γυρνάνε με άλλης κατηγορίας γυναίκες έχετε ακούσει κάτι; Τι; Επειδή δεν είναι Μοντέλο μια συγκεκριμένη;;; Ε, το παίζει όμως. Ρωτήστε τους συνάδελφους της εκεί που δουλεύει. Εκεί που την «Έβαλε» με παράκληση γνωστός σας. Δεν είναι λάσπη… το ξέρετε! Αλλά δεν κατηγόρησε κανείς ένα πάθος, μια γεροντοκαψούρα! Αλλά όσον αφορά τα μοντέλα, τέως η, ΝΥΝ, που είναι το κακό;;;Αποκωδικοποιώντας διαπιστώνουμε ότι χαρακτήρισε τον Βασίλη Κικίλια συνοδό τέως μοντέλου και πρόσθεσε μία μπηχτή που ξεπερνάει κάθε όριο πολιτικής ή αστικής ευπρέπειας προσθέτοντας τη φράση «για να καλύπτουν εραστές».

Όσον αφορά εκείνους με τα ναρκωτικά, ΟΝΟΜΑΤΑ. Έχετε; Τα λέτε; Ή απλώς έτσι επειδή δεν πήραμε S400 δείχνουμε ‘αλλα όπλα. Ελεος.Δεν ήταν «βόμβες» αυτά που είπε…Ευθείας Βολής φωτοβολίδα ήταν η, ακόμα καλύτερα,φωτοβολίδα ΤΖΟΥΦΙΑ. Μίλησε ακόμα για τρόφιμους «σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών» και χαρακτήρισε κάποιον ή κάποιους «ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3.000 ευρώ», που δυσκολευόμαστε να προσδιορίσουμε ποιους συγκεκριμένα κατηγορεί ο Πάνος Καμμένος με την ανάρτηση.

Εντάξει, για τέως Μοντέλο εννοεί την ΤΖΕΝΝΗ Μπαλατσινού; Εκτός κι αν ο Βουλευτής της ΝΔ, έχει άλλη κατάκτηση και δεν την ξέρουμε. Ως μαινόμενος ταύρος ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε σε πέντε βουλευτές της ΝΔ, που έκαναν ερώτηση στη Βουλή για το ιδιωτικό ταξίδι του στο Μονακό. Ήταν τέτοιο το μένος που προχώρησε σε αχαρακτήριστους, απρεπείς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, που εγείρουν όχι μόνο ηθικό, αλλά και πολιτικό θέμα. Όταν μιλάς πρέπει να έχεις αποδείξεις. Αλλιώς να ποινικοποιήσουμε τη επαφή με τα μοντέλα. Με τις δημοσιογράφους όμως όχι. Δεν κάνει… ή κάνει τζιζ; Εαν η πολιτική παράγεται με λάσπη τότε ο Αριστοτέλης είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του όταν έγραφε: Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ζώον.

Ο αρχαίος Αθηναιοσ Σόλων, έλεγε: «Όσον εν πολέμω σίδηρος δύναται, τοσούτον εν πολιτεία λόγος ευ έχων ισχύει». Που σημαίνει…όση αξία έχει στον πόλεμο το σίδερο τόση αξία έχει στην πολιτική η καλή ομιλία. Και απο καλές ομιλίες εχουμε καιρό να ακούσουμε.
Το σίδερο εννοούσε την πυγμή, τη δύναμη του λόγου που δεν υπάρχει στη πολιτική ζωή του τόπου. Είναι άβυσσος η ψυχή του Πάνου Καμμένου;Παραβλέπουμε πολιτικές τεράστιες δηλώσεις του τύπου, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ. Φτιάξτε πρώτα αυτά και μετά επίθεση. Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας. Αλλά με τέτοιες δηλώσεις και συμπεριφορές για ποια πολιτική μιλάμε.

Ο ΠΛΑΤΩΝ έλεγε… Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.
Θα το καταλάβουμε ποτέ; Μια σκέψη είναι εκεί στο καναπέ…Αν σκεφθούμε πως από τη στιγμή που οι ΑΝ.ΕΛΛ. στις δημοσκοπήσεις είναι κάτω από 3% τότε, να περιμένουμε ακόμα περισσότερη λάσπη ή αποκαλύψεις; Ε, και να τις κάνει μια δημοσιόγραφος συγκεκριμένη να γουστάρουμε!!!!