Θα νομιμοποιήσουν τους καλλιεργητές; Αν το δούμε κι αυτό τότε ναι. Πιάσαμε πάτο. Πολλοί λένε ότι αυτό το νομοσχέδιο για την κάνναβη θα προκαλέσει «τσουνάμι» νομιμοποιήσεων. Είναι σχέδιο; Είναι άλλη μια βλακεία; Μια προχειρότητα;

Θα νομιμοποιήσουν τους καλλιεργητές; Αν το δούμε κι αυτό τότε ναι. Πιάσαμε πάτο. Πολλοί λένε ότι αυτό το νομοσχέδιο για την κάνναβη θα προκαλέσει «τσουνάμι» νομιμοποιήσεων. Είναι σχέδιο; Είναι άλλη μια βλακεία; Μια προχειρότητα;

Πάει, θα τρελαθούμε…

Οι Γερμανοί «καρφώνουν» τον Τσακαλώτο: Περιμένει επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ από την κάνναβη…

Οι ψεύτες της αντιπολίτευσης μας ξεγέλασαν. Δεν ήθελαν οι «αριστεροί» να μας κάνουν Βενεζουέλα, Κολομβία θέλουν. Τρελαμένα γούστα! Αλλά θέλουμε και τα παθαίνουμε.

Να το πω; Θα το πω… Καθίσαμε στον άξονα και τον πίνουμε ακαλλιέργητο! Τέλος. Είναι κάτι καλόπαιδα στο Ρέθυμνο που συνελήφθησαν πριν από ένα με ενάμιση χρόνο με εκατοντάδες δενδρύλλια χασίς. Οικογενειακή επιχείρηση ήταν… Μπαμπάς, γιος και γιος και κάποια ξαδέρφια γύρω γύρω που «βοηθούσαν»… Ολόκληρη η φαμίλια συνελήφθη. Καταστροφή στην οικονομία του τόπου τους. Καλά ανθρωπάκια.

Τι έκαναν; Δεν είναι «εγκληματίες» που πουλούσαν χασίς. Προνοητικοί ήταν. Ηξεραν το σχέδιο Τσακαλώτου-Τσίπρα-Καρανίκα και είχαν αρχίσει τη παραγωγή. Περιμένουν να δικαστούν τώρα, αλλά υπάρχει περίπτωση να επικαλεστούν τις κρυμμένες διατάξεις του νομοσχεδίου; .

Στου μικρού ξαδέρφου το μαγαζί συναντιούνται όλοι μαζί και βγάζουν… μεθυσμένες προτάσεις. Θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε λίγες ημέρες γιατί υπάρχει θέμα. ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ, αλλά όλα στην ώρα τους!

Τώρα που η κάνναβη θα μπει στη ζωή μας θα την ακούσουμε κανονικά. Μήπως πιστεύετε ότι θα είναι μόνο για ιατρικούς σκοπούς; Τα σαΐνια κάτι θα σκεφθούν αν βρουν διάτρητο το νομοσχέδιο. Απλά τα πράγματα. Σας παραθέτω τις δικλείδες ασφαλείας του νομοσχεδίου…

Αλλά υπόψιν, το σχέδιο είναι αντιγραφή του αμερικανικού νομοσχεδίου για την καλλιέργεια είπαν οι φωστήρες. Λοιπόν, απαγορεύεται η χρήση των υπαλλήλων και του ιδιοκτήτη σε περίπτωση ελέγχου, κατάσχεση εξοπλισμού εγκαταστάσεων, κυρώσεις και φυλάκιση. Ανεξάρτητη παροχή ενέργειας, εξαερισμός με φίλτρο. Απαγόρευση αδειοδότησης φυσικών προσώπων που έχουν συλληφθεί για παράνομες ενέργειες, φύλαξη σε 24ωρη βάση και συστήματα παρακολούθησης, απαλλαγή από ενιαίες και άλλες επιδοτήσεις, τα έσοδα πάνε σε κρατική/τοπική τράπεζα χωρίς δυνατότητα μεταφοράς στο εξωτερικό και άλλα πολλά. Για να καταλάβετε έβαλα τα πιο σημαντικά που τα συνέταξαν με απίστευτη προχειρότητα. Μείνετε εδώ, έρχονται αποκαλύψεις!