ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Μοναδικός χαμένος; ο Παναθηναϊκός!

Έχει έρθει η ώρα, όσοι αγαπούν πραγματικά αυτήν την ομάδα, να φωνάξουν ένα πράγμα. «Φτάνει πια»!
Μοναδικός χαμένος; ο Παναθηναϊκός!

Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Ο μοναδικός που θα βγει κατακρεουργημένος από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός.

Έχει έρθει η ώρα, όσοι αγαπούν πραγματικά αυτή την ομάδα, να φωνάξουν ένα πράγμα. «Φτάνει πια»! Έχουν τρελαθεί και οι μεν και οι δε; Ο Ερασιτέχνης ζητάει τα «κλειδιά» της Λεωφόρου, η ΠΑΕ χρίζει τον ΑΟ υπεύθυνο για το ξεσπίτωμα του συλλόγου και όλη αυτή η εν εξελίξει σύγκρουση θα κορυφωθεί από Σεπτέμβρη στα δικαστήρια.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Σημασία έχει, ότι ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα απολέσει τη δύναμη του «Απ. Νικολαΐδης». Και για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, ο Δώνης και τα πιτσιρίκια του απομακρύνονται από τη Λεωφόρο και πάνε στο ΟΑΚΑ. Όχι ο Αλαφούζος ή ο «χ» παράγοντας της τελευταίας καταστροφικής 5ετίας. Στο βωμό της σύγκρουσης μεταξύ συγκεκριμένων προσώπων, το «τριφύλλι» μαραίνεται. Και κανείς δε νοιάζεται. Ως εδώ όμως!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο σημερινό σημείο πλήρους απαξίωσης, επειδή μεγάλη μερίδα του κόσμου καταπιάστηκε από πρόσωπα. Τα οποία όχι απλώς αποδείχθηκαν ανάξια εμπιστοσύνης, αλλά άφησαν πίσω τους «καμμένη» γη. Ποιο είναι το χειρότερο; Πως παρά την καταστροφή που έχει συντελεστεί, αρκετοί δε λένε να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος. Όσο το πάθημα δε γίνεται μάθημα, η ιστορία θα επαναλαμβάνεται, σαν τραγική ειρωνεία, μ’ έναν και μοναδικό χαμένο. Τον Παναθηναϊκό…

Ο αντίκτυπος της μετακόμισης στο ΟΑΚΑ για τον Ερασιτέχνη!

Οριστικό: Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

Ευθεία επίθεση Ερασιτέχνη σε ΠΑΕ για ΟΑΚΑ!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ