Οι σωστές βάσεις στις οποίες χτίζει τον δικό του Παναθηναϊκό ο Δώνης και ο πρωτοκλασάτος φορ που μπορεί ν' αλλάξει πολλά.

Στον Παναθηναϊκό είναι προφανές πως, ειδικά το τελευταίο διάστημα, γίνεται μία επίθεση κάτω από τη μέση.

Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς, άλλωστε, τα σενάρια περί υποβιβασμού και το πόσο μεγάλο φαβορί για… φούντο είναι η ομάδα. Κι όλα αυτά τα συμπεράσματα, να εξάγονται με κριτήριο τις αποδόσεις στοιχηματικών εταιρειών. Ο νοών νοείτο.

Κάθε υγιής Παναθηναϊκός καλείται να γυρίσει την πλάτη στην απαξίωση που επιχειρείται να καλλιεργηθεί από συγκεκριμένα κέντρα και να σταθεί δίπλα στον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του. Το έχουμε ξαναπεί αυτό. Για να το γυρίσουμε λίγο στο αγωνιστικό, όμως, απέναντι στον Λεβαδειακό οι «πράσινοι» απέδειξαν αν μη τι άλλο το εξής: Ότι χτίζονται σε σωστές βάσεις.

Ο Δώνης προσπαθεί να προσαρμόσει την ομάδα του σ’ ένα σύστημα (3-4-2-1), που δεν είναι και δα και το πιο απλό. Ωστόσο με το πέρασμα των αγώνων και τα λάθη στην άμυνα μειώνονται και μερικοί αυτοματισμοί βγαίνουν στο γήπεδο. Κορυφαία όλων, η συνεργασία Μπουζούκη-Χατζηγιοβάνη στο 1-0 επί των Βοιωτών.

Αυτή τη στιγμή το «τριφύλλι» βρίσκεται σ’ ένα αξιοπρεπές επίπεδο και είναι δεδομένο ότι το ρόστερ χρειάζεται την τελευταία «πινελιά». Το «κερασάκι» στην τούρτα. Που δεν είναι άλλο, από τον βασικό επιθετικό που θ’ αποκτηθεί. Μ’ έναν φορ που θα ξέρει να βάζει την μπάλα στα δίχτυα και που παράλληλα, θα μπορεί να σπάει καλά το παιχνίδι στις πλευρές και να συνεργάζεται με τους επιτελικούς χαφ κάθετα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κοιτάζει πιο ψηλά. Όλη η συζήτηση για τον ενδεκαδάτο στράικερ, γίνεται ανεξάρτητα από την περίπτωση του Αργύρη Καμπετσή, που συνεχίζει ν’ απασχολεί και να «παίζει» δυνατά.