Η «ρόδα» που έχει αρχίσει να γυρίζει, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη σεζόν.

Σύμφωνοι, ο Παναθηναϊκός έχει διαγράψει μία εξαιρετική πορεία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Αυτό το 3×3 ήρθε με τρόπο πειστικό κι αυτό, είναι που σκορπίζει ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Λόγω της δυναμικής εκκίνησης του «τριφυλλιού», λοιπόν, έχει αρχίσει μία μεγάλη προσπάθεια να ξεχαστούν, όλα όσα αναπαράγονταν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Και μάλιστα, όχι από αντιπάλους του συλλόγου! Μιλάμε φυσικά για τα σχόλια περί «ρόστερ Β’-Γ’ Εθνικής» ή τύπου «φαβορί για υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός» και άλλα σχετικά.

Το πρόβλημα μ’ όλες αυτές τις υπερβολικά απαισιόδοξες αναφορές, δεν έγκειται στο ότι όσοι τις διέδιδαν, απλώς, δεν πίστευαν στην ομάδα. Τι έκαναν στην ουσία; Την απαξίωναν! Χωρίς να έχουν δει από κοντά τη δουλειά στην προετοιμασία, δίχως να αποτελεί κατ’ ελάχιστον εγγύηση η παρουσία του Γιώργου Δώνη στον πάγκο, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η παρουσία ορισμένων έμπειρων παικτών όπως ο Κουρμπέλης, ο Μουνιέ ή ο Κάτσε, κατέκριναν κάθε τι που συνέβαινε στο κλαμπ.

Τώρα η «ρόδα» έχει γυρίσει. Αλλά είναι εξόχως σημαντικό, που ο Δώνης και τα παιδιά του υπερκέρασαν όχι μόνο την αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατούσε, λόγω της σύγκρουσης κόσμου-διοίκησης, μα εξίσου και την γενικευμένη απαξίωση που λάμβανε χώρα. Και στην οποία, εξ’ αρχής, το Sportime είχε γυρίσει την «πλάτη».