×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αρχίζουν οι αφίξεις στον Άρη


    Sportime Team

Αρχίζουν οι αφίξεις στον Άρη


Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ραντεβού των παικτών του Άρη έχει αρχίσει και τα επόμενα 24ωρα οι ξένοι αθλητές της ομάδας μας θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπόρις Νταλό ανοίγει το «χορό» των αφίξεων για τους «κίτρινους» την Πέμπτη (09/08), σε μια μέρα που οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν τους πέντε από τους έξι ξένους τους, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, η οποία έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (13/08). Ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 15:45 με πτήση από την Πράγα.

Θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα ο Γκάρι Μπελ και ο Μάικαλ Κάιζερ, οι οποίοι φτάνουν με την ίδια πτήση από το Άμστερνταμ στις 15:55.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να φτάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από την Κωνσταντινούπολη στις 20:30. Ο Ραμόν Χάρις ολοκληρώνει τον κύκλο των αφίξεων για την Πέμπτη, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 21:50 μέσω Αθήνας.

Ο Γκάρι ΜακΓκί είναι ο τελευταίος που θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, την προσεχή Δευτέρα (13/08) στις 20:30 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη.

 


Τελευταία Νέα