×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Δεν κατατέθηκε η αίτηση στο Πρωτοδικείο


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Δεν κατατέθηκε η αίτηση στο Πρωτοδικείο


Ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει δώσει το «πράσινο φως» ώστε να αναλάβει την ΚΑΕ Άρης διοίκηση Πρωτοδικείου, ωστόσο μέχρι και την Τετάρτ (11/12) δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα.

Δεν κατατέθηκε δηλαδή η σχετική αίτηση ώστε ο νυν μεγαλομέτοχος να φύγει από το «κάδρο» (όπως ο ίδιος δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης) και να αναλάβουν τα νέα μέλη του Δ.Σ. Αυτή τη διαδικασία πάει πλέον για την Πέμπτη (12/12) και καλό θα είναι να μην αργήσει άλλο ώστε να «τρέξουν» οι διαδικασίες.

Τη δεδομένη στιγμή έχουν βρεθεί τέσσερα άτομα που απαρτίσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο και αυτά είναι: Ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Χάρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λευτέρης Αρβανίτης (και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ), ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης και ο Τάσος Μωϋσιάδης.

Αυτό που απομένει είναι να βρεθεί και το πέμπτο μέλος το οποίο λέγεται ότι θα είναι ο κ. Κιοσέλογλου.

Να σημειώσουμε οτι παρότι δεν έχει αλλάξει ακόμη η διοίκηση, δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται ήδη προσπάθειες από τους ανθρώπους θα αναλάβουν προκειμένου  να βρεθούν πόροι και γενικότερα λύσεις στα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram