×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Έρχονται εξώδικα για οφειλόμενα!


Sportime Team

Άρης: Έρχονται εξώδικα για οφειλόμενα!


Ο Άρης είναι σε νέους μπελάδες, καθώς ο δικηγόρος Νίκος Πετράτος, έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει σε εξώδικα και καταγγελίες για οφειλές σε πρώην παίκτες.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Άρης έχει οφειλόμενα στους Χαραλαμπίδη, Μπάρλο, Κουμπούρα, Ντικούδη και Αργυρόπουλο και δεν έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα, κάτι που έχει εκνευρίσει τους παίκτες, αλλά και τον δικηγόρο τους.

Ο Πετράτος, αφού έκανε επίθεση στη νυν διοίκηση των «κιτρίνων», γνωστοποίησε πως την Δευτέρα ξεκινά να στέλνει εξώδικα, καθώς οι πελάτες του περιμένουν να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

«Τι είχες Άρη, τί είχα πάντα! Δε θυμάμαι μια διοίκηση του μπασκετικού Άρη τα τελευταία 20 χρόνια, αν εξαιρέσεις του Κοντομηνά, που να ήταν συνεπής στις πληρωμές και τις συμφωνίες- διακανονισμούς, που έκανε. Μετά τους φταίνε οι χαμουτζήδες και οι δικηγόροι. Άντε πάλι από Δευτέρα εξώδικα και καταγγελίες για μη τήρηση των συμφωνιών του «άρθρου 99» όπως το λένε…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ομάδα του Άρη ταλαιπωρείται από παλιές οφειλές της, με τον Πετράτο να καταγγέλλει δημόσια πλέον, πως υ νυν διοίκηση δεν είναι συνεπής στις προθεσμίες που έχουν τεθεί. Έτσι, έρχονται νέοι μπελάδες στην ομάδα…



Sportime News