×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Η απάντηση της ΚΑΕ στα… απεργιακά σενάρια


    Μαντώ Καψάλη

Άρης: Η απάντηση της ΚΑΕ στα… απεργιακά σενάρια


Η ΚΑΕ Άρης πήρε θέση στα σενάρια περί «απεργίας» των Αμερικανών παικτών της ομάδας, χωρίς όμως, να κάνει σαφή αναφορά στο αν ισχύουν ή όχι, ενώ μίλησε για δημιουργία εντυπώσεων.

Η ΚΑΕ Άρης αποφάσισε (έστω και καθυστέρηση) να πάρει θέση στα σενάρια που ανέφεραν ότι οι Αμερικανοί παίκτες της ομάδας ΜακΓκι, Τζόουνς, Χάρις, Κάιζερ και Μπελ έκαναν… απεργία από την χθεσινή προπόνηση της ομάδας, επειδή δεν πληρώθηκαν τους μισθούς του Μαρτίου.

Η διοίκηση των κίτρινων δεν ξεκαθάρισε, πάντως, αν το θέμα ισχύει η όχι και μιλούσε για: «κάποιους που με προφανείς σκοπιμότητες επιλέγουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, οκτώ μέρες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, την ώρα που οι προπονητές και η ομάδα προπονούνται».

Η «κίτρινη» ΚΑΕ ανέφερε επίσης ότι η διοίκηση είναι σταθερή στις δεσμεύσεις της, πληρώνοντας τα χρέη, ενώ χθες (30/4) πληρώθηκαν οι ρυθμίσεις προς το Δημόσιο που αφορούν σε χρέη, τα οποία δημιουργήθηκαν από το 2000 και εντεύθεν, με σημαντικότερες τις δόσεις του άρθρου 99.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ παραμένει σταθερή στις δεσμεύσεις της από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, πληρώνοντας σε καθημερινή βάση κάθε είδους υποχρεώσεις, που αφορούν οφειλές της Κ.Α.Ε., οι οποίες έχουν συσσωρευτεί εδώ και χρόνια. Χθες (30/04), πληρώθηκαν οι ρυθμίσεις προς το Δημόσιο που αφορούν σε χρέη, τα οποία δημιουργήθηκαν από το 2000 και εντεύθεν, με σημαντικότερες τις δόσεις του άρθρου 99.

Ο ΑΡΗΣ είναι η συνεπέστερη Κ.Α.Ε. του φετινού πρωταθλήματος. Την ώρα που οι προπονητές και η ομάδα προπονούνται, κάποιοι με προφανείς σκοπιμότητες επιλέγουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, οκτώ μέρες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν».


Τελευταία Νέα