×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Η FIBA έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ για την έκδοση δελτίων


    Μαντώ Καψάλη

Άρης: Η FIBA έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ για την έκδοση δελτίων. Η FIBA με επιστολή της προς την ΕΟΚ επιτρέπει στην...


Η FIBA με επιστολή της προς την ΕΟΚ επιτρέπει στην Ομοσπονδία να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων για το λογαριασμό των παικτών της ΚΑΕ Άρης των οποίων τα letter of clearance βρίσκονται στην Ελλάδα έως και τις 3 Δεκεμβρίου.

Η ΚΑΕ Άρης μετά από τις μεθοδικές κινήσεις των Αρβανίτη- Γρόλλιου με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή κατάφερε να προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων.

Η FIBA με επιστολής της στην ΕΟΚ, έδωσε το «πράσινο φως » την έκδοση δελτίων, αρκεί βέβαια τα letter of clearance των παικτών να είναι στα γραφεία της ΕΟΚ πριν την ημέρα (3/12/2019) αναβίωσης του ban.

Έτσι ο Άρης μπορεί να εκδώσει δελτία για όλους τους ξένους παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος κι αυτοί είναι οι Μάριο Τσάλμερς, Τζαμάλ Σούλερ, Κουίντον ΝτεΚόζι, Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς.

Τέλος στο πλαίσιο της συμφωνίας με του Άρη με την FIBA περιλαμβάνει και την επίτευξη διακανονισμών με τους οκτώ παίκτες (Κάμινγκς, Μπάκνερ, Τζένκινς, Μαρμπλ, Ουίβερ, Καββαδάς, Ντραγκίτσεβιτς, Σακινίκιντζε) που έχουν στα χέρια τους αποφάσεις του BAT αλά και την παρουσίαση συνέπειας στη καταβολή των δόσεων.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα