Αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Ηρακλή, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή (01/11, 19:30) στο «Nick Galis Hall» (2η αγωνιστική της Basket League), κατέθεσε σήμερα (Παρασκευή 30/10) η ΚΑΕ Άρης.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Άρης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» για να προπονηθεί, λόγω του locκdown που επιβλήθηκε από σήμερα (30/10) στη Θεσσαλονίκη,

Κι αυτό καθώς το Παλέ υπάγεται στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης, τα οποία έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν και αύριο (31/10) ο «Θεός του πολέμου» να μπει στο «Nick Galis Hall» για προπόνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή που απέστειλε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ στη διοργανώτρια Αρχή, επικαλείται και άρθρο που υπάρχει στην Ειδική Προκήρυξη COVID του πρωταθλήματος 2020-2021 και προβλέπει αναβολές παιχνιδιών, σε περίπτωση lockdown.

Ο Άρης ανέμενε ενημέρωση σήμερα Παρασκευή (30/10) από την Κυβέρνηση σχετικά με το lockdown, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη λόγω του σεισμού στη Σάμο.

Έτσι με πιθανότερο το σενάριο να μην μπορέσει να προπονηθεί ούτε αύριο (31/10) ζητάει από τον ΕΣΑΚΕ το ματς με τον «Γηραιό» να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.