×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Με τη θηλιά στον λαιμό!


    Στέφανος Σύριγγας

Άρης: Με τη θηλιά στον λαιμό!. Η προσπάθεια που κάνει ο ΑΣ Άρης να κρατήσει ζωντανό...


Η προσπάθεια που κάνει ο ΑΣ Άρης να κρατήσει ζωντανό τον πάλαι ποτέ «αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ, είναι τιτάνια και αληθινά φιλότιμη.

Ο Ερασιτέχνης Άρης, που πήρε και επίσημα πια τα ηνία μετά την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Δημήτρη Γουλιέλμο, παλεύει με θεούς και δαίμονες για να μην οδηγηθεί η ομάδα στο «κραχ» και στην διάλυση (αποχώρηση από την Basket League).

Το θέμα είναι ότι η διοίκηση έχει μπροστά της ένα βουνό στο οποίο οι κατολισθήσεις δίνουν και παίρνουν και απειλούν να σκεπάσουν τον Άρη και να τον οδηγήσουν στον… άλλο κόσμο.

Η νέα διοίκηση ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να βρεθούν χρήματα μέσα από το περίφημο πλάνο πολυμετοχικότητας που έχει βάλει μπροστά. Το θέμα είναι όμως, αν αυτό είναι εφικτό ή καλύτερα αν τα λεφτά που θα μαζευτούν θα φτάσουν για να δώσουν πνοή ζωής στον… «κίτρινο» ασθενή.

Τα χρέη φτάνουν τα 4,5 εκατομμύρια!

Τα περισσότερα βέβαια, είναι διακανονισμένα. Το θέμα είναι όμως, πως τα ποσά είναι τεράστια και φαίνεται δύσκολο να εξυπηρετηθούν οι διακανονισμοί.

Ηδη οι διακανονισμοί δεν εξυπηρετήθηκαν στις περιπτώσεις πολλών και ήρθε προχθές ένα γερό χτύπημα. Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ανάκληση της προσωρινής διαταγής, με την οποία είχε ανασταλεί η εκτέλεση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης!
Αυτό σημαίνει ότι η αναστολή δεν ισχύει πλέον και η εγγυητική έχει καταπέσει.

Ο Άρης πρέπει να κάνει διακανονισμούς και να αλλάξει την ροή των πραγμάτων, καθώς με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορεί να πάρει άδεια για να παίξει στη νέα σεζόν στην Basket League!

Αίτηση ανάκλησης είχαν καταθέσει οι παλιοί παίκτες της ομάδας Τσαϊρέλης και Βεργίνης, αλλά το ίδιο έκανε και ο Ζάρας και άλλοι παλιοί παίκτες των «κίτρινων», οι οποίοι εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο Νίκο Πετράτο (Αργυρόπουλος, Κουμπούρας, Χαραλαμπίδης, Μπάρλος, Μούρτος).

Από την άλλη είναι και τα ΒΑΝ, που πάνε κι έρχονται.

Ο Αρης δείχνει με τη θηλιά στο λαιμό και η νέα διοίκηση χρειάζεται να πετύχει ένα αληθινό θαύμα για να τον σώσει.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα