Αρης : Νέο… βουνό 52.600 ευρώ από Μούρτο


Sportime Team

Αρης : Νέο… βουνό 52.600 ευρώ από Μούρτο


Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό. Ο Αρης έχει να αντιμετωπίσει πλέον τον προσφυγή που έκανε ο Σπύρος Μούρτος καθώς- όπως αποδεικνύεται- δεν… κύλησε η περσινή του συμφωνία με την ΚΑΕ για διακανονισμό του χρέους.

Συγκεκριμένα το ποσό που διεκδικεί ο Μούρτος ανέρχεται στα 52.600 ευρώ. Υπάρχει ιστορικό επί της υπόθεσης καθώς τον Ιούλιο του 2018, η πλευρά του παίκτη έφτασε σε  συμφωνία προκειμένου να διακανονιστεί το χρέος. Μάλιστα ο αθλητής (που είχε διατελέσει αρχηγός της ομάδας) είχε καταθέσει και τότε προσφυγή. Μετά τη συμφωνία που είχε γίνει, για διακανονισμό και αποπληρωμή του χρέους, ο Μούρτος συμφώνησε αρχικά στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Σε γενικές γραμμές η πλευρά του παίκτη είχε μείνει  ικανοποιημένη απ όσα είχαν πει οι παράγοντες του Αρη. Μόνο που τα πράγματα, όπως φαίνεται δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο νυν παίκτης του Ηφαίστου Λήμνου προχώρησε σε προσφυγή σε βάρος της πρώην ομάδας του προκειμένου να διεκδικήσει και να εξασφαλίσει τα οφειλόμενα προς εκείνον. Ανέρχονται δε στο ποσό που αναφέραμε παραπάνω.

Ο Αρης σε πρόβλημα

Φυσικά πρόκειται για ένα ακόμα πρόβλημα, από τα πολλά που έχει να αντιμετωπίσει ο Αρης. Παίκτες με ποιότητα αποχωρούν ή δεν θεωρούνται καθόλου σίγουροι ενώ φυσικά τα ban εξακολουθούν να υφίστανται. Βάλτε και τα χρέη και σίγουρα αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι καθόλου εύκολη η κατάσταση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ στη διάρκεια της ημέρας υπήρξε συνάντηση με τον Βίκτορ Σανικίτζε. Σκοπός ήταν φυσικά να συζητηθεί το θέμα του χρέους της ομάδας προς εκείνον. Από την πλευρά του Αρη εκφράστηκε αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.

 


Sportime Extras