Με ανάρτησή της η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε την καταληκτική ημερομηνία για όσους οπαδούς θέλουν να συμμετάσχουν στην δράση «Αν δεν σε δω… θα τρελαθώ».

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι όσοι οπαδοί της ομάδας επιθυμούν να πάρουν μέρος στην δράση «Αν δεν σε δω, θα τρελαθώ» και να δουν την φωτογραφία τους στις κερκίδες στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, έχουν την δυνατότητα να το πράξουν μέχρι τις 2 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Την Παρασκευή 2 Απριλίου ολοκληρώνεται η δράση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ «Αν δεν σε δω… θα τρελαθώ».

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση, η οποία δεν θα είναι η τελευταία. Λεπτομέρειες για τις επόμενες δράσεις προσεχώς…

Τώρα τα…μάτια σου θα είναι «κολλημένα» στον Αυτοκράτορα! Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι μέσα στο «Nick Galis Hall», σε κάθε αγώνα. Πώς θα συμβεί αυτό; Στέλνοντας μια φωτογραφία σου, σε υψηλή ανάλυση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@arisbc.gr. Εμείς θα την τυπώσουμε και θα την τοποθετήσουμε στο… καρεκλάκι σου!

Το ποσό συμμετοχής έχει οριστεί στα 50 ευρώ. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης σεζόν (2021-2022).

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τη φετινή σεζόν (2020-2021), συμμετέχουν αυτομάτως στη συγκεκριμένη δράση, αποστέλλοντας στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση (press@arisbc.gr), μαζί με τη φωτογραφία τους και αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας. Εννοείται ότι θα έχουν και αυτοί την έκπτωση των 50 ευρώ στα διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Πατήστε εδώ για να συμμετέχετε:

Γιατί αυτή η ομάδα δεν παίζει μόνη της…ποτέ!»

Την Παρασκευή 2 Απριλίου ολοκληρώνεται η δράση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ “Αν δεν σε δω… θα τρελαθώ”.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί…

Posted by ARIS B.C. on Wednesday, March 24, 2021