×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Σε μεγάλους μπελάδες-Κατάπτωση της εγγυητικής!


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Σε μεγάλους μπελάδες-Κατάπτωση της εγγυητικής!. Φουρτούνες για την ομάδα μπάσκετ του Άρη, καθώς ανακλήθηκε η...


Φουρτούνες για την ομάδα μπάσκετ του Άρη, καθώς ανακλήθηκε η αναστολή και ως εκ τούτου κατέπεσε η εγγυητική της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, προκαλώντας μεγάλο πρόβλημα στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ανάκληση της προσωρινής διαταγής, με την οποία είχε ανασταλεί η εκτέλεση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της  ΚΑΕ Άρης.

Εκτός από τους Τσαϊρέλη και Βεργίνη, αίτηση ανάκλησης κατέθεσαν οι παίκτες που εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο Νίκο Πετράτο (Αργυρόπουλος, Κουμπούρας, Χαραλαμπίδης, Μπάρλος, Μούρτος) και ο Θόδωρος Ζάρας.

Επίσης υπάρχει μεγάλο θέμα και με την περίπτωση του Σπύρου Μούρτου. Ο δικηγόρος Νίκος Πετράτος, με επιστολή του στον ΕΣΑΚΕ αλλά και στον Αθλητικό Δικαστή της Λίγκας, ζήτησε την εφαρμογή του άρθρου 68, με βάση το οποίο θα πρέπει να απαγορευτεί στον Άρη να κάνει μεταγραφές.

Πρόκειται για μία απόφαση που προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στον Άρη την στιγμή μάλιστα που η δικάσιμος της υπόθεσης είχε οριστεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Τέλος, όσον αφορά στους υπόλοιπους πιστωτές γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται συζητήσεις, προκειμένου να επιτευχθούν διακανονισμοί.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα