×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αρβανίτης: Επιβεβαίωσε το Sportime για την εγγυητική


    Στέφανος Σύριγγας

Αρβανίτης: Επιβεβαίωσε το Sportime για την εγγυητική. Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης.


Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης. Λευτέρης Αρβανίτης, επιβεβαίωσε το αποκλειστικό θέμα που έβγαλε το Sportime.gr. Στις 30/7 γράψαμε ότι το κριτήριο συμμετοχής στο πρωτάθλημα που αφορά στην αύξηση της εγγυητικής στις 200.000 (από τις 60.000 που ήταν ως τώρα) θα πάει για του χρόνου (2021-22) για να μην επιβαρυνθούν οι ομάδες, που έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα από την λαίλαπα του κορονοϊού.

Η απόφαση αυτή συζητήθηκε στο ΔΣ που είχε ο ΕΣΑΚΕ εκείνη την ημέρα (30/7). Το θέμα έπεσε στο τραπέζι σε μια προσπάθεια να ανασάνουν οικονομικά οι ομάδες ενόψει της νέας σεζόν. Οι εκπρόσωποι των ομάδων συμφώνησαν αμέσως και το όλο θέμα πήρε την έγκρισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: «Το πλάνο πολυμετοχικότητας, η ανταγωνιστική ομάδα και το ARIS TV» (vid)

Η επισημοποίηση, βέβαια, του ζητήματος αυτού θα γίνει στο επόμενο ΔΣ που θα διεξαχθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου, αλλά ήδη η συγκεκριμένη απόφαση για… μετακόμιση της αύξησης της εγγυητικής για του χρόνου θα ισχύσει, βρέξει χιονίσει.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο σύλλογος.

Ο πρόεδρός του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης, ανέφερε για το θέμα αυτό:

«Έχουμε πολύ σημαντικά πράγματα να πούμε. Συμμετείχαμε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και αποφασίστηκαν κάποια σημαντικά πράγματα. Έχουμε ένα ευχάριστο, ότι η εγγυητική των 140.000 ευρώ πάει για του χρόνου, αλλά οι διακανονισμοί της περσινής χρονιάς πρέπει να γίνουν φέτος».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα