×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αρβανίτης: «Μία με δύο μεταγραφές μέχρι το ματς με τον Κολοσσό»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Αρβανίτης: «Μία με δύο μεταγραφές μέχρι το ματς με τον Κολοσσό»


Για διάφορα θέμα που απασχολούν την οικογένεια του Άρη, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και την υπόθεση του Τόσκο Μποζατζίσκι, μίλησε ο Λευτέρης Αρβανίτης. 

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, είπε ότι η ομάδα μπάσκετ θα δώσει τη μάχη της ως το τέλος, ότι προτεραιότητα είναι να λυθούν τα μπαν και ότι γίνεται προσπάθεια προκειμένου μέχρι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό (29/2, 19η αγωνιστική) να έχουν γίνει 1-2 μεταγραφικές προσθήκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Αρβανίτης στο Yellow Radio 92,8:

Για την ανακοίνωση του ερασιτέχνη Άρη σχετικά με την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης:

«Η θέση μας είναι αυτό που κάνουμε πάντα. Να λέμε την αλήθεια και να στέλνουμε μηνύματα προς τον Νότο, ότι αυτό που επιχειρείται, το να γίνονται προβλήματα που έχει ένας σύλλογος πρόβλημα της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας πρέπει να καταλάβουν ότι δεν ισχύουν.

Το να καπηλεύονται κάποιοι την Μακεδονία τον Πόντο και την προσφυγιά είναι ένα γελοίο ψέμα.

Το δεύτερο που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι όταν ο Άρης για υποθέσεις στα χαρτιά έπεσε κατηγορία κανένας δήμαρχος, κανένας περιφερειάρχης δεν βγήκε μπροστά να πει κάτι.

Το τρίτο που θέλαμε να στείλουμε ως μήνυμα είναι ότι ο ΑΣ Άρης δεν θα σιωπά και δεν θα αφήνει τίποτα να πέσει κάτι. Δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε, να πούμε την αλήθεια και να συγκρουστούμε με οποιαδήποτε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Για το αν οι ανακοινώσεις αρκούν ο Αρβανίτης απάντησε:

Φυσικά και δεν αρκούν. Παράλληλα γίνονται δράσεις και από τον ΑΣ και από την ΠΑΕ Άρης. Γίνονται κινήσεις και ενημερώνονται οι κυβερνήσεις, ώστε να καταλάβουν ότι πρέπει να σταματήσουν αυτό το βιολί και να δώσουν βάση σε αυτό που τους λένε όλες οι ομάδες.

Ο λαός της Θεσσαλονίκης διαιρείται σε πολλές ομάδες εδώ και 100 χρόνια.

Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα, να διχάζουν οι εκάστοτε κυβερνώντες τον λαό της Θεσσαλονίκης και να το αναγάγουν ακόμη και σε Εθνικό θέμα.

Για τις δράσεις του Α.Σ.:

Την Δευτέρα ήμουν στην Αθήνα με τον Χρήστο Γρόλιο, έχουμε συνεχή επικοινωνία με όλους τους ανθρώπους οι οποίοι κυβερνούν. Πολύ σημαντικό είναι το να είναι ο Άρης ενομένος και να στέλνει τα μηνύματα που πρέπει. Και να είναι δυνατός ο ερασιτέχνης Άρης απέναντι σε καταστάσεις που παραχαράσουν την ιστορία.

Για τους λόγους που βρέθηκαν στην Αθήνα:

Ήταν τέσσερα τα ζητήματα. Η νέα εγγυητική επιστολή, το θέμα του γηπέδου και τα υπόλοιπα αφορούσαν το μπάσκετ και αυτά που είδαμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Για το θέμα του Αλεξανδρείου:

Πάει καλά. Η πρόταση που κάναμε ήταν ολοκληρωμένοι και πολύ τίμια. Αλλά πέσαμε πάνω σε αυτήν την Δευτέρα και δεν βγήκε κάτι σημαντικό.

Για την τροπολογία ο κ. Αρβανίτης σχολίασε:

Τεράστιο λάθος το οποίο θα το πληρώσει η κυβέρνηση και η Ελληνική κοινωνία. Στην σκέψη ενός νέου ανθρώπου 18 ετών να βλέπει ότι με απειλές και εκβιασμούς αλλάζει ένας νόμος, δεν το πληρώνει η κοινωνία αυτό;

Η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε από τον λαϊκισμό και την ρηχή σκέψη όσων κυβερνούν.

Για τους ανθρώπους οι οποίοι ζήτησαν στις εκλογές την ψήφο του Αρειανού:

Πρέπει να καταλάβουν το τι είναι το σωστό και το νόμιμο να κάνουν. Θα φανεί σήμερα το που στέκεται ο καθένας από αυτούς που ζήτησαν την ψήφο του κόσμου του Άρη.

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από τους Αρειανούς βουλευτές:

Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης. Αλλά ο καθένας έχει μια συνείδηση, αναλόγως με την συνείδηση ψηφίζει. Όλοι κρίνονται τώρα.

Για το αν θα πρέπει να αποκλειστούν οι Αρειανοί βουλευτές από εκδηλώσεις του Α.Σ.:

Τους έχουμε καλέσει και θα τους καλέσουμε ξανά. Καλό θα είναι να βρίσκονται με τον κόσμο του Άρη για να νιώσουν την απαραίτητη πίεση.

Για το θέμα του Τόσκο και ότι δεν τοποθετήθηκε άμεσα ο Κ.Ζέρβας:

Έπρεπε ο δήμαρχος δημόσια να τοποθετηθεί αμέσως, δεν το έκανε. Να πάμε όμως στην ουσία του θέματος. Δεν θα σταματήσουμε να κυνηγάμε την υπόθεση αν δεν τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και οι ηθικοί αυτουργοί.

Για το ότι πέρασε ο νόμος:

Είναι εν ψυχρό κατάλυση της νομοθεσίας. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό αντίκειται στο Ευρωπαϊκό δίκαιο. Και πως παρεμβαίνει οι κυβέρνηση; Πρέπει να το δουν οι νομικοί. Είναι ντροπή για την χώρα.

Για το ότι ο Άρης βοήθησε την οικογένεια του Τόσκο μέσω του δικηγόρου Τάσου Καραλίγκα:

Με τον Τάσο είχαμε συνεννοηθεί να πάει να βοηθήσει και να παρακολουθήσει από κοντά την υπόθεση. Ως Άρης δεν είχαμε την δυνατότητα να βάλουμε νομικό. Έπρεπε να οριστεί από την οικογένεια.

Για το μπάσκετ:

Ως Α.Σ. έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση όταν μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο κ. Γουλιέλμος είπε ότι δεν μπορώ άλλο και δείτε τι θα κάνετε.

Εννοείται ότι ο Α.Σ. Άρης δεν θα μπορούσε να αφήσει στο έλεος του Θεού αυτό το τμήμα. Έγινε μία διοίκηση πρωτοδικείου, κάναμε ένα συμβούλιο και αναλάβαμε. Παραλάβαμε μια ομάδα με δύο νίκες και χωρίς εγγυητική, μια ομάδα επί της ουσίας στην Α2.

Παλεύουμε μέρα με την μέρα, κάναμε πληρωμές, βγάλαμε ενημερότητα και τηρήσαμε τις ρυθμίσεις.

Η μάχη συνεχίζεται, θα πεθάνουμε εκεί αλλά τον Άρη θα προσπαθήσουμε να τον σώσουμε.

Για το ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις:

Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τα μπαν μήπως μπορέσουμε να τα λύσουμε. Είχαμε φτάσει σε ένα καλό σημείο, είχαμε τα χρήματα, αλλά επειδή την εβδομάδα με τον Ιωνικό δεν προλαβαίναμε γραφειοκρατικά να τα λύσουμε προτιμήσαμε να πληρώσουμε τους υπάρχοντες παίκτες και να πάμε έτσι.

Η ομάδα δεν πήγε καλά, ωστόσο δεν τα παρατάμε και έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια για να δώσουμε την μάχη μας.

Για το αν είναι στόχος να λυθεί το μπαν άμεσα:

Αυτή είναι η προσπάθεια που κάνουμε. Ώστε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό να έχουμε βρει έναν ή δύο παίκτες.

Για ενδεχόμενη αναδιάρθρωση στο μπάσκετ:

Κάτι έχω ακούσει, γίνονται ενέργειες, δεν αφορά μόνο τον Άρη αυτό. Ένα ζήτημα είναι αυτό, ένα άλλο είναι να δούμε κάποια παιχνίδια με περίεργα αποτελέσματα. Η μάχη συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον περιμένουμε δίπλα μας.

Για το αν είναι καλεσμένοι στην αυριανή (30/1) κοπή της πίτας του ερασιτέχνη βουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι:

Είναι καλεσμένοι βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και ο περιφερειάρχης. Αν έρθουν θα γίνει ότι πρέπει να γίνει», κατέληξε ο κ. Αρβανίτης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα