×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αρβανίτης: «Θα ψάξω τον Γουλιέλμο»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Αρβανίτης: «Θα ψάξω τον Γουλιέλμο»


Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, τόνισε σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό «LIBERO 107.4» ότι μόλις οι εξελίξεις από τη λαίλαπα του κορονοϊού το επιτρέψουν θα έχει επαφή με τον Δημήτρη Γουλιέλμο για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ.

Ο Αρβανίτης δεν έμεινε όμως, μόνο εκεί. Μίλησε για το θέμα της παραχώρησης του «Αλεξάνδρειου» στον ΑΣ Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της αναβολής του πρωταθλήματος, στο ποιες ομάδες πρέπει να πέσουν, στις οικονομικές απώλειες που θα έχουν όλοι από το τσουνάμι του κορονοϊού, ενώ μίλησε και για το θέμα των περικοπών στα συμβόλαια των παικτών.

Για το θέμα της παραχώρησης του «Αλεξάνδρειου» είπε: «Έχουν σταματήσει οι εξελίξεις και για το θέμα του Παλέ. αφού η Κυβέρνηση ασχολείται με την αντιμετώπιση του ιού. Είχαμε φτάσει στο σημείο της κατάρτισης του μπίζνες πλαν για τα επόμενα 49 χρόνια. Είχαμε ξεκινήσει να το δουλεύουμε, το έχουμε δώσει σε μία εταιρεία για να το φτιάξει και όταν θα είναι έτοιμο θα το καταθέσουμε, όμως τώρα είναι κλειστά τα πάντα», είπε και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο μπάσκετ.

«Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι το οικονομικό τοπίο μετά από αυτήν την τεράστια κρίση και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να δούμε πού θα καταλήξει όλο αυτό. Μπορεί να λέμε πράγματα τώρα και να προκύψουν καταστάσεις που θα ανατρέψουν τα πάντα. Θεωρώ ότι θα υπάρχει συρρίκνωση, συμμάζεμα όλων των πραγμάτων στο χώρο του αθλητισμού λόγω της οικονομικής κρίσης που θα ακολουθήσει».

Για το θέμα της διακοπής του Πρωταθλήματος και το αν θα υπάρξουν ομάδες που θα πέσουν τόνισε ο Αρβανίτης:

«Εφόσον υπολείπονται ακόμα έξι αγωνιστικές, ποιος μπορεί να πει ότι πρέπει να υποβιβαστούν δύο ομάδες και να σωθούν άλλες; Όταν ο Άρης είναι ισόβαθμος με τον Πανιώνιο, χωρίς να έχει γίνει το μεταξύ μας παιχνίδι στο δεύτερο γύρο; Γι’ αυτό είπα ότι το πρωτάθλημα πρέπει να είναι ως μη γενόμενο. Αλλιώς να παίξουμε όποτε μπορούμε. Ειδικά ο Άρης δεν έχει κανένα πρόβλημα. Οι Έλληνες είναι στη θέση τους, οι ξένοι είναι στην Ευρώπη και μπορούν να έρθουν αμέσως, ενώ ο Fitzpatrik παρέμεινε στην Ελλάδα. Θεωρώ όμως ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό τώρα. Όσο περνά ο καιρός όλο και πλησιάζουμε στη ματαίωση του πρωταθλήματος».

Για το ζήτημα παραχώρησης των μετοχών της ΚΑΕ, επισήμανε: «Είχα μιλήσει με τον κ. Γουλιέλμο όταν το δ.σ. του Α.Σ. πήρε αυτήν την απόφαση σχετικά με τις μετοχές. Ήταν άρρωστος και μετά, λόγω των εξελίξεων, το θέμα έμεινε πίσω. Όμως τις επόμενες μέρες θα ψάξω τον κ. Γουλιέλμο ώστε να δούμε πώς μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση. Αυτό είναι ένα θέμα που δεν άπτεται κάποιας κυβερνητικής απόφασης, μπορούμε να το λύσουμε ως Άρης».

Για το τι θα γίνει με τα συμβόλαια των παικτών ανέφερε ο Αρβανίτης: «Είναι ένα σημαντικό ζήτημα το θέμα των συμβολαίων για τους παίκτες και τις ομάδες. Αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα, δε θα ολοκληρωθούν χορηγίες και τηλεοπτικά και οι ομάδες θα έχουν μεγάλες οικονομικές απώλειες. Αυτό πρέπει να το επωμιστούν λίγο οι ομάδες, λίγο οι παίκτες. Όλοι πρέπει να το καταλάβουν ότι δε θα βγει από αυτό το θέμα κάποιος αλώβητος. Πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση».