×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ερασιτέχνης Άρης σε Γουλιέλμο: «Δώσε άμεσα τις μετοχές της ΚΑΕ»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Ερασιτέχνης Άρης σε Γουλιέλμο: «Δώσε άμεσα τις μετοχές της ΚΑΕ»


Ο ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε ανακοίνωση… μήνυμα προς τον Δημήτρη Γουλιέλμο, από τον οποίο και ζητάει να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΚΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Α.Σ. Άρης:

«Πέρασαν τρεις μήνες (09/12/2020) από τη μέρα που ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Γουλιέλμος, ενημέρωσε τον Α.Σ. ΑΡΗΣ ότι αποχωρεί από τα κοινά της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «λένε» και οι αριθμοί: Ο καλύτερος φετινός Άρης!

Η ομάδα μπάσκετ ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης, εντός κι εκτός παρκέ. Δύο δρόμοι υπήρχαν. Ο πρώτος ήταν ο Α.Σ. να βγει μπροστά και να αναλάβει τα ηνία προσπαθώντας να αποτρέψει το μοιραίο. Ο δεύτερος, βλέποντας την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, να μη «βάλει τα χέρια του στη φωτιά». Τέτοιο δίλημμα δεν τέθηκε ποτέ στον Ερασιτέχνη. Όταν ένα «παιδί» σου νοσεί, κάνεις ό,τι μπορείς να το βοηθήσεις να γιατρευτεί και να ξανασταθεί στα πόδια του, δεν το αφήνεις στη μοίρα του. Έτσι, ο Α.Σ. προχώρησε άμεσα σε διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Στις 09/12, ο Α.Σ. ζήτησε από το μεγαλομέτοχο να δεσμευτεί δημόσια ότι θα παραχωρήσει άνευ τιμήματος τις μετοχές όταν του ζητηθεί. Σχετική δημόσια δέσμευση δεν υπήρξε και ο Α.Σ. προχωρά στο επόμενο βήμα.

Ζητούμε από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σε εννέα φυσικά πρόσωπα, όπως ορίζει ο νόμος, τα οποία έχουν ήδη βρεθεί και είναι έτοιμα για να μοιραστούν ισομερώς τις μετοχές της ΚΑΕ.

Ζητούμε άμεση απάντηση από τον ιδιοκτήτη, ώστε να απεμπλακεί και μετοχικά από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και να μπορέσει ο Α.Σ. να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την «επόμενη μέρα» του τμήματος μπάσκετ, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι διασωληνωμένο και προσπαθεί να μείνει στη ζωή με «ενέσεις», από ανθρώπους που δε συμβιβάστηκαν με την ιδέα ότι η ναυαρχίδα του συλλόγου μπορεί να διαλυθεί και φυσικά από τη συνεισφορά του κόσμου της ομάδας, ο οποίος ενσάρκωσε το σύνθημα «πως δε σ’ άφησα στα δύσκολα».

Περιθώρια για χρονοτριβή δεν υπάρχουν πλέον. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος καλείται να κάνει, ως μεγαλομέτοχος και μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, την πρώτη κίνηση. Κι αυτή είναι μόνο μία: Η παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ».