×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οικονόμου προς Γουλιέλμο: «Παιχνίδια με τον Άρη επιτρέπονται μόνο στις 4 γραμμές»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Οικονόμου προς Γουλιέλμο: «Παιχνίδια με τον Άρη επιτρέπονται μόνο στις 4 γραμμές»


Ο Δημήτρης Γουλιέλμος εξακολουθεί να μην έχει απαντήσει στην προτροπή της ΚΑΕ Άρης προκειμένου να παραχωρήσει τις μετοχές στον ΑΣ, με τις μέρες να κυλούν επικίνδυνα. Έτσι το μέλος του ΔΣ. Δημήτρης Οικονόμου με ανάρτησή του κάλεσε τον μεγαλομέτοχο να αναλάβει επιτέλους της ευθύνες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Basket League: Πρόταση για «τρόικα» σε ΠΑΟΚ και Άρη

Με τοποθέτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο κ.  Οικονόμου ζητάει από τον Γουλιέλμο να μην παίζει με τον Άρη και να μην εμπλέκει άλλους δήθεν ενδιαφερόμενους για τις μετοχές της ομάδας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημήτρη Οικονόμου

«Εδώ και μήνες η διοίκηση της ΚΑΕ δουλεύει νύχτα μέρα, ακόμα και στην περίοδο της καραντίνας προχωρούσαν όλα τα θέματα κανονικά.

Μας περιμένει δουλειά σε θέματα πληρωμών, μεταγραφών, διατήρηση παικτών, γηπέδου, χορηγιών και του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά.

Την προηγούμενη Τρίτη έγινε συνδιάσκεψη με τον ιδιοκτήτη των μετοχών, ο οποίος μας δήλωσε ότι την Παρασκευή θα απαντούσε στο σαφέστατο ερώτημα αν θα δώσει τις μετοχές στον ΑΣ. Μας είχε πει ότι το έβλεπε θετικά… Μας ανέφερε ότι ίσως να υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι από Αθήνα… Δεν μας απάντησε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ του είπε ότι περιμένει e-mail…

Οι υποχρεώσεις της ομάδας όμως τρέχουν, με το αν και το ίσως και δεν γίνεται τίποτα.

Παιχνίδια με τον Άρη επιτρέπονται μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου…

Να δώσει μια σαφή απάντηση δημόσια εδώ και τώρα».


Τελευταία Νέα