Την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κόσμο του Άρη για την άμεση ανταπόκρισή του στην αγορά εισιτηρίων στήριξης, ένιωσε η ΚΑΕ, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση. 

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (7/1) η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη δυνατότητα αγοράς εισιτήριων μέσω της πλατφόρμας της VIVA.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση παρακάτω

«Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει δέκτες πολλών μηνυμάτων από φίλους της ομάδας μας, αλλά και στις επαφές και συζητήσεις που έχουμε όλοι μας στην καθημερινότητά μας, για την επιθυμία του κόσμου του ΑΡΗ να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ, αποφασίσαμε να του δώσουμε τη δυνατότητα να το κάνει, ενισχύοντας οικονομικά το τμήμα.

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους, λόγω της πανδημίας και το ίδιο ισχύει και για τις ανώνυμες εταιρείες, καθώς οι πηγές εσόδων είναι ελάχιστες. Τα ανοικτά μέτωπα είναι αρκετά και η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη, προκειμένου η ομάδα να πορευτεί, χωρίς προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από σήμερα (07/01), όποιος φίλος του ΑΡΗ επιθυμεί να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ, μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τη VIVA (στο εξής linκ: https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-bc/dipla-sou-panta-egw/) εισιτήρια στην τιμή των 5 και 10 ευρώ».

Και η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης 

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας, για την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση στο κάλεσμα για την ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ, από την πρώτη κιόλας μέρα διάθεσης των εισιτηρίων στήριξης. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει σταθεί στο πλευρό της ομάδας πάρα πολλές φορές και το ίδιο πράττει και σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, λόγω και της πανδημίας.

Η συμπαράσταση ήταν άμεση και ευελπιστούμε πως θα δημιουργηθεί ένα ρεκόρ πίστης και αφοσίωσης, με τη συνδρομή ανθρώπων, που αγαπούν την ομάδα και τη βοηθούν να βρει λύσεις στα προβλήματά της.

ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΙΣ!

Σας υπενθυμίζουμε πως όποιος επιθυμεί να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ, μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τη VIVA (στο εξής linκ: https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-bc/dipla-sou-panta-egw/) εισιτήρια στην τιμή των 5 και 10 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων στήριξης θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων των «κίτρινων» στη φετινή Basket League.