×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καμπερίδης: «Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στην πρεμιέρα»


Μαντώ Καψάλη

Καμπερίδης: «Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στην πρεμιέρα»


Ο Άρης αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας τον Ηρακλή και  ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε μετά το τέλος της αγώνα.

Ο Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr, υπογράμμισε: «Μετά την αναβολή του πρωταθλήματος, ήταν ένα φιλικό, που έπρεπε να παίξουμε αναγκαστικά.

Ήταν δύσκολο από την αρχή και το ξέραμε, να έχουν οι παίκτες τη σωστή νοοτροπία και προσέγγιση και γι’ αυτό η ομάδα είχε αρκετά “σκαμπανεβάσματα” στην απόδοσή της. Ένα θετικό ήταν, ότι μέσα απ’ αυτό το φιλικό, μπορέσαμε να πάρουμε μια εικόνα από τον Μάριο Λιτλ και ο ίδιος να μπει σε έναν ρυθμό, τον οποίον δεν είχε το τελευταίο διάστημα.

Επίσης, αρκετά ευχάριστη είναι η παρουσία και η εικόνα των νέων παικτών, που χρησιμοποιήθηκαν. Αυτό που ζητάμε απ’ αυτούς καθημερινά στην προπόνηση, κατάφεραν να το εκφράσουν και σ’ ένα παιχνίδι, απέναντι σ’ έναν τόσο καλό αντίπαλο.

Θα πρέπει να καταφέρουμε να μπούμε στη διαδικασία της συγκέντρωσης από τη Δευτέρα (19/10), ώστε να παρουσιαστούμε, όπως πρέπει στον αγώνα του Σαββάτου (24/10), ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα, γιατί και οι παίκτες δείχνουν να κουράζονται πνευματικά από τις συνεχείς αναβολές».