×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναγιώτης Γιαννάκης: Η αρχή του μύθου του (vid)


    Μιχάλης Γκιουλένογλου

Παναγιώτης Γιαννάκης: Η αρχή του μύθου του (vid). Η ημέρα που ο Παναγιώτης Γιαννάκης αλλάζει φανέλα.


Η αρχή ενός μύθου. Ενός παραμυθιού με ένα περίεργο τέλος. Και πολλές περιπέτειες.

Η ημέρα που ο Παναγιώτης Γιαννάκης αλλάζει φανέλα (4/8/1984). Και ξεκινά τη διαδρομή του προς την μπασκετική αιωνιότητα.

Από τον Ιωνικό στον Άρη. Και στο πλευρό του Νίκου Γκάλη. Για να συνθέσουν ένα φοβερό και τρομερό δίδυμο που θα κάνει τα πάντα – εκτός από ένα – τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτης Γιαννάκης: Η τελευταία φορά που φόρεσε τη γαλανόλευκη (vid)

Μαζί τους και ο Γιάννης Ιωαννίδης. Στον πάγκο της ομάδας. Στον «Ξανθό» ανήκει και η ατάκα: «Μόνο με την απόκτηση του Παναγιώτη Γιαννάκη θα γίνει ο Άρης ανίκητος». Πόσο δίκιο είχε…

Η απόκτηση του Γιαννάκη δεν ήρθε δίχως κόστος. Ο Ιωνικός έλαβε 24 εκατομμύρια δραχμές και ο αθλητής άλλα 8 εκατομμύρια δραχμές.

Παναγιώτης Γιαννάκης: Η συμφωνία με την ΑΕΚ

Μόνο που ο Άρης δεν ήταν η μοναδική ομάδα που ήθελε την υπογραφή του Γιαννάκη. Εκεί και αν θα άλλαζε η ιστορία. Βλέπετε, έντονο ενδιαφέρον είχε δείξε και η ΑΕΚ!

Τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής ανέφεραν ότι οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε συμφωνία, με αντάλλαγμα χρήματα και τον Βασίλη Γκούμα!

Το οριστικό φινάλε ανάμεσα στον Γιαννάκη και την ΑΕΚ δόθηκε στα μπουζούκια. Ο αστικός… μύθος ήθελε τους παράγοντες της ΑΕΚ και του Ιωνικού να γιορτάζουν τη συμφωνία, μόνο που ο Γιαννάκης ήταν στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη!

 

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα