ΑΡΗΣ

Άρης: Αυτοί είναι στην πόρτα της εξόδου

Ο Γενάρης πλησιάζει και για ορισμένους η παραμονή στο «Βικελίδης» είναι δύσκολη
Άρης: Αυτοί είναι στην πόρτα της εξόδου

Η Black Friday πέρασε. Η περίοδος για τις διορθωτικές κινήσεις πλησιάζει. Έτσι και ο Άρης είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει συγκεκριμένες αλλαγές.

Οι «κίτρινοι» έχουν ήδη κλείσει την πρώτη τους προσθήκη. Αργεντινό επιθετικό. «Ψάχνονται» και για συμπατριώτη του που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Παράλληλα κάποιοι πρέπει να κάνουν χώρο στα νέα αποκτήματα.

Όπως όμως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime στη στήλη που επιμελείται ο Νίκος Μαρκάτος, πολύ πιθανές είναι και κάποιες αποχωρήσεις. Κάποιοι, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Ντίνου Διαμαντόπουλου δεν έχουν ικανοποιήσει. Είτε καθαρά αγωνιστικά, είτε σε σχέση απόδοσης – τιμής.

Στη τελευταία κατηγορία βρίσκεται ο Ούγκο Σόουζα του οποίου το συμβόλαιο αγγίζει τα 130 χιλιάρικα. Δύσκολο, αλλά πρόθεση των διοικούντων είναι τα συγκεκριμένα χρήματα να δοθούν αλλού.

Ο Μπάμπης Παυλίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του το περασμένο καλοκαίρι μέχρι το 2021, αλλά κι αυτός δύσκολος είναι. Ο 27χρονος χαφ έχει παίξει μόλις ένα 10λεπτο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τις περισσότερες φορές μένει και εκτός αποστολής.

Ούτε ο Θωμάς Ναζλίδης έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Από τους πρώτους που συμφώνησαν με τον Καρυπίδη. Και αυτός, όπως και ο Σόουζα προ Διαμαντόπουλου. Έξι συμμετοχές, αλλά όλες μαζί μόλις και μετά βίας κάνουν… τρία ημίχρονα. Μικρή η προσφορά του και υπάρχουν σκέψεις πρόωρης αποδέσμευσης.

Επτά σίγουροι  

Αποστολή, την πρώτη του, θα ανακοινώσει σήμερα ο Σάββας Παντελίδης. Πρώτο κοουτσάρισμα στη Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ. Επτά θέσεις από τις 11 φαίνεται πως έχουν κλειδώσει, αφού η παρουσία των Κουέστα, Βέλεθ, Δεληζήση, Σιώπη, Γκάμα, Γκαρσία και Ντιγκινί, στο αρχικό σχήμα είναι δεδομένες.

Άρης: Ο πρώτος στόχος για τη μεταγραφική ενίσχυση

Άρης: Πλήρης για το ματς με τον ΟΦΗ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Αυτοί είναι στην πόρτα της εξόδου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.