Ο Άρης θέλει τον Τουράμ

Φορ πρώτης γραμμής ψάχνει ο Θόδωρος Καρυπίδης… Ο ισχυρός άνδρας του Αρη ασχολείται επί προσωπικού με τα μεταγραφικά, αφού Σπανός και Μυροφορίδης θα αποχωρήσουν. Εκτός από την περίπτωση του Αυστραλού Γιάννου την οποία σας έχει αποκαλύψει το Sportime, oι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Ροτζέριο Τουράμ. Ο Bραζιλιάνος επιθετικός...
Ο Άρης θέλει τον Τουράμ

Φορ πρώτης γραμμής ψάχνει ο Θόδωρος Καρυπίδης…

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη ασχολείται επί προσωπικού με τα μεταγραφικά, αφού Σπανός και Μυροφορίδης θα αποχωρήσουν.

Εκτός από την περίπτωση του Αυστραλού Γιάννου την οποία σας έχει αποκαλύψει το Sportime, oι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Ροτζέριο Τουράμ.

Ο Bραζιλιάνος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κέρκυρα για ακόμα ένα χρόνο, αλλά ο υποβιβασμός των Φαιάκων στη Football League διαφοροποιεί τα δεδομένα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος επιθετικός θα αποχωρήσει από το νησί του Ιονίου, απαλλάσσοντας τους νησιώτες από ένα βαρύ συμβόλαια για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν προσεγγίσει τον παίκτη, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του, το ενδιαφέρον είναι δεδομένο, αλλά δεν «παίζουν» μόνοι τους, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει εκφράσει εμπράκτως και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Άρης θέλει τον Τουράμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.