Ο Άρης συνεχίζει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις ώρες των τριών φιλικών αγώνων που θα γίνουν στην Αυστρία. 

Οριστικοποιήθηκαν οι ώρες και τα γήπεδα των τριών φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Άρης στην Αυστρία. Ίωση ο Μήτρογλου, στην Αθήνα ο Μπρούνο Φελίπε που γεννάει η γυναίκα του. Ανεβάζουν ρυθμούς Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ

«Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, που διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

Το πρωινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ενεργοποίηση και συνεχίστηκε με ενεργητική αποθεραπεία (passing game, rondo game και ποδοβόλεϊ).

Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής.

Ο Κώστας Μήτρογλου, λόγω μιας ελαφριάς ίωσης, δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε, που αναχώρησε με άδεια -για οικογενειακούς λόγους- για την Αθήνα (αύριο γεννάει η γυναίκα του), δεν προπονήθηκε το απόγευμα.

Σε ό,τι αφορά τους Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ, αμφότεροι συνέχισαν να ανεβάζουν ρυθμό.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι πρωί και απόγευμα.

Το πρόγραμμα των φιλικών στην Αυστρία

Οριστικοποιήθηκαν οι ώρες και τα γήπεδα των τριών φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία (οι ώρες είναι τοπικές).

ΑΡΗΣ- Crvena Zvezda (01/07, 18:00 ) Söchau

ΑΡΗΣ – Galatasaray (03/07, 18:30) Ritzing

ΑΡΗΣ – Lokomotiv Moscow (07/07, 19:00) Bad Blumau

* Η οργάνωση της προετοιμασίας του ΑΡΗ στην Αυστρία και ο προγραμματισμός των τριών φιλικών παιχνιδιών με υψηλού επιπέδου αντιπάλους έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία I.F.C.S. (International Football Camps Styria).

Η I.F.C.S. εξιδεικεύεται στην οργάνωση προετοιμασιών και φιλικών ανά την Ευρώπη από το 1996 και δεν είναι τυχαίο που την εμπιστεύονται club, όπως η Real Madrid, η A.S. Roma, η Paris Saint Zermen, η Arsenal, η εθνική Αγγλίας.

Η I.F.C.S., που εδρεύει στην Αυστρία, έχει οργανώσει περισσότερα από 600 βασικά στάδια προετοιμασίας και προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές υπηρεσίες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις».

Διαβάστε επίσης: 

Άρης: Οπαδοί έκαναν το Βέρμιο… «Κλ. Βικελίδης»!

Euro 2020: Έχασαν τον αγώνα γιατί μπέρδεψαν το Βουκουρέστι με τη… Βουδαπέστη!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Στήνουν» στον τοίχο οι ιατροδικαστές τον πιλότο – ‘Ολα τα νέα στοχεία