Άρης: Αυτός είναι το back up του Σούντγκρεν


Sportime Team

Άρης: Αυτός είναι το back up του Σούντγκρεν


Έναν παίκτη που θα μπορούσε να σταθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, έψαχνε ο Άρης προκειμένου να μπορεί να είναι το back up του Σούντγκρεν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο παίκτης αυτός βρέθηκε και μάλιστα είναι Έλληνας.

Ο Σάββας Παντελίδης λοιπόν, πήρε την απόφαση να εμπιστευτεί τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και να είναι αυτός που θα πάρει τις ευκαιρίες, προκειμένου να διατηρηθεί και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Ο Άρης πλέον που κλείνει ένα-ένα τα κενά του, έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς προετοιμασίας, με τους παίκτες σήμερα (23/6) να έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά την πρωινή προπόνηση.

Αρκετοί επέλεξαν να βρεθούν σε κάποια κοντινή παραλία προκειμένου να ηρεμήσουν και να είναι πανέτοιμοι για το απογευματινό πρόγραμμα που αναμένεται να είναι λίγο πιο έντονο.

Οι ποδοσφαιριστές, θα βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Λερίν Ντουάρτε να μπαίνει και εκείνος σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης όμως, έρχεται η ώρα να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους παίκτες του, για να είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Europa League.

Από αύριο λοιπόν είναι πολύ πιθανό το πρόγραμμα να γίνει ακόμα πιο απαιτητικό και να επανέλθουν οι διπλές προπονήσεις για τους «κιτρινόμαυρους».


Sportime Extras