×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: «Ανεξήγητη η συμπεριφορά του Γεραπετρίτη, για άλλες ΠΑΕ πέρασε τροπολογίες “εν μία νυκτί”»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Άρης: «Ανεξήγητη η συμπεριφορά του Γεραπετρίτη, για άλλες ΠΑΕ πέρασε τροπολογίες “εν μία νυκτί”»


Ανακοίνωση κατά του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, για το θέμα του ban, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Ο Άρης στην ανακοίνωσή του βάλλει κατά του Γ.Γεραπετρίτη, κατηγορώντας τον πως «μαζί με την κυβέρνηση σφυρίζουν αδιάφορα». Οι Θεσσαλονικείς κάνουν αναφορά (έμμεσα) και στον ΠΑΟΚ και στην τροπολογία που κατατέθηκε για την πολυιδιοκτησία, ενώ στο φινάλε της ανακοίνωσης προειδοποιούν με αποκαλύψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Περάσανε 49 μέρες από την τηλεδιάσκεψη που είχαμε με τον Υπουργό Επικράτειας, κ. Γεραπετρίτη και έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την κυβέρνηση για το ζήτημα του ban της FIFA.

Δυστυχώς, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας το τελευταίο διάστημα, ο κ. Γεραπετρίτης και η κυβέρνηση… σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για την πορεία των ενεργειών που ανέλαβε, όπως δεσμεύτηκε (εκτός αν δεν προέβη σε καμία ενέργεια και οι υποσχέσεις της ήταν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης – Τσιλιγγίρης: «Τιμή να φορέσω τη δοξασμένη φανέλα»

Μας προκαλεί έκπληξη και δυσφορία η στάση του κ. Γεραπετρίτη, που ενώ για να εξυπηρετήσει άλλες ΠΑΕ έσπευσε να περάσει τροπολογίες στη Βουλή «εν μία νυκτί», στην περίπτωση του ΑΡΗ έχει μια ανεξήγητη συμπεριφορά.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και συνολικά η οικογένεια του ΑΡΗ αξιολογούν την στάση του κ. Γεραπετρίτη και της κυβέρνησης. Και εφόσον συνεχιστεί αυτή η στάση τους θα συμπεριφερθούν αναλόγως όταν έρθει η ώρα…

Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους (αλλά και από την προκλητική αδιαφορία τους…).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Καταγγέλλει δόλο της ΕΠΟ για το ban και προχωρά σε μηνύσεις!

Σε κάθε περίπτωση οι φίλοι του ΑΡΗ να είναι βέβαιοι ότι η διοίκηση της ΠΑΕ χειρίζεται με υπευθυνότητα το ζήτημα του ban και με ή χωρίς τη συμπαράσταση του κ. Γεραπετρίτη θα δώσει σύντομα μια οριστική λύση. Κι ας μην είναι πρόβλημα για το οποίο ευθυνόμαστε εμείς.

Θα επανέλθουμε στο άμεσο μέλλον με περισσότερες αποκαλύψεις…

ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ; ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα