×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Άπαντες παρόντες εκτός από τους… θετικούς


Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Άπαντες παρόντες εκτός από τους… θετικούς


Με όλα μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη και την καταστολή του κορονοϊού που προβλέπονται, συνεχίζει ο Άρης τις προπονήσεις του. 

Το σημερινό (24/10) πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, στην οποία συμμετείχαν άπαντες, εκτός φυσικά από τους ποδοσφαιριστές που έχουν διαγνωσθεί θετικοί στον Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O κορον-ΑΡΗ-ιός δεν πρέπει να χαμπ-ΑΡΗ-άσει

Θυμίζουμε ότι από τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όσα ποδοσφαιριστές και προσωπικό δεν είχαν βρεθεί θετικοί στα πρώτα τεστ προέκυψαν ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα οτι όλα βγήκαν αρνητικά κάτι που σημαίνει ότι δεν υπήρξε περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού μέσα στην ομάδα.

Πλέον εξελίξεις στο θέμα αυτό περιμένουμε την ερχόμενη Τρίτη (27/10), όταν τα μέλη που βρέθηκαν θετικά υποβληθούν σε νέα επαναληπτικά τεστ, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Εκεί θα φανεί ποια άτομα έχουν θεραπευθεί ή ποια άτομα δεν επιβεβαιώνεται ότι φέρουν τον ιό.

Εξάλλου, αύριο, Κυριακή (25/10) ο Άρης θα ακολουθήσει ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

* Η ομάδα Κ 17 του ΑΡΗ θα αντιμετωπίσει σήμερα (24/10) την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα (15:00) στο γήπεδο της Τριανδρίας, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Super League K 17 της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

https://www.facebook.com/arisfootballclub/posts/3471695902918492

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras