Στο… πόντο το ρεπορτάζ του Sportime για τη «μαύρη» λίστα στον Αρη. Ηδη, Ναζλίδης και Μαβράι αποδεσμεύθηκαν, ενώ Ιντζόγλου, Παυλίδης και Κολάσο έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται.

Του Αργεντίνου, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Μποκα Τζούνιορς στους «κιτρινόμαυρου», έχει… κολλήσει. «Αγκάθι» η αποζημίωση που πρέπει να καταβάλει η διοίκηση Καρυπίδη στον 28χρονο μέσο. Δεν αποκλείεται αν δεν βρεθεί η «χρυσή» τομή με την πλευρά του παίκτη να μην δείχνει τέτοια διάθεση, ο Κολάσο να παραμείνει στο «Βικελίδης» μέχρι το καλοκαίρι.

«Ζόρικα» είναι τα πράγματα και για τους Ιντζόλου και Παυλίδη. Αμφότεροι ναι μεν έχουν πολύ χαμηλότερα συμβόλαια από τον Αργεντίνο, αλλά τους οφείλονται χρήματα και από την περσινή σεζόν και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν, χαρίζοντας τα.

ΕΝΑΣ «ΚΟΦΤΗΣ», ΔΥΟ ΣΤΟΠΕΡ!

«Πονοκέφαλος» για τον Παντελίδη το «6» εν όψει Λαμίας. Ο Μπάσα έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή τιμωρίας, ενώ ο Σιώπης είναι τραυματίας. Μοναδικός διαθέσιμος ο Ματίγια. Πρόβλημα υπάρχει και στο κέντρο της άμυνας. Ο Μαβράι ως γνωστό αποχώρησε, ενώ ο Σόουζα είναι τραυματίας. Ο Παντελίδης κάνει το… σταυρό του να είναι υγιείς Βέλεθ και Δεληζήσης.