Sportime

Άρης: Έτοιμος να επιστρέψει ο Μαντσίνι

Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή (6/10) τον Ολυμπιακό, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να αναμένεται να έχει θέση στην αποστολή του Τόλη Τερζή.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Έτοιμος να επιστρέψει ο Μαντσίνι
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή (6/10) τον Ολυμπιακό, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να αναμένεται να έχει θέση στην αποστολή του Τόλη Τερζή.

Η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται δίχως προβλήματα για τον Τόλη Τερζή.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, με εξαίρεση την επιστροφή στη μεσαία γραμή του Λούκας Σάσα, που ήταν τιμωρημένος, αντί του Αμπού Μπα. Παρτενέρ του θα είναι ο Χαβιέ Ματίγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση του Καρυπίδη στον Γ. Σαββίδη

To ίδιο βέβαια δεν ισχύει και για την 18άδα των «κίτρινων», καθώς ο Ντάνιελ Μαντσίνι διεκδικεί με καλές πιθανότητές την επάνοδό του.

Να σημειωθεί πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε μείνει εκτός στα προηγούμενα δύο παιχνίδια για διάφορους λόγους, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ανεβασμένος στις προπονήσεις.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα