×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Η εκτίμηση του Λίβα για το πότε θα αρθεί η απαγόρευση


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Η εκτίμηση του Λίβα για το πότε θα αρθεί η απαγόρευση


Άρης: Νέες δηλώσεις για το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους «κίτρινους», έκανε ο Αργύρης Λίβας. Ο γνωστός νομικός αθλητικού Δικαίου εξέφρασε την πίστη ότι ο Άρης θα δικαιωθεί, αλλά για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί ένα διάστημα 10-15 ημερών. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Λίβας στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά είπε: «Μετά από πολλά χρόνια βγήκαν κάτι αποφάσεις των παλιών ΠΑΕ. Οι οποίες ήταν κεραυνό εν αιθρία, κανείς δεν το περίμενε, ούτε για Άρη, ούτε για Ασπρόπυργο και εκτιμώ θα γίνει και για άλλες ομάδες. Εκτιμώ ότι το θέμα αυτό θα ξεπεραστεί, μιλάμε για δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα.

Τους δυο τρεις τελευταίους μήνες ήρθαν τα έγγραφα και αναφέραμε στην ΕΠΟ ότι υπάρχει ταυτότητα οφειλέτη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν έγγραφα στην ΕΠΟ. Αυτή την στιγμή γίνονται κάποιες διαδικασίες στην ΕΠΟ και εκτιμώ ότι θα ξεπεραστεί, γιατί με την FIFA υπάρχει δυσκολία να επικοινωνήσεις, γίνεται με έγγραφα. Είμαι αισιόδοξος πως τις επόμενες μέρες θα ξεπεραστεί το πρόβλημα».

Για το δεδικασμένο ο κ. Λίβας πρόσθεσε: «Εκτός από τις αποφάσεις σε FIFA και CAS, υπάρχει το δεδικασμένο του Μακεδονικού. Αυτή ήταν μία υπόθεση παλιά, που αναδείχθηκε ξανά τώρα και βάση αυτής θα μπορέσουν να δικαιωθούν οι ομάδες».

Για το αν η ΕΠΟ λειτούργησε ανεξάρτητα από την FIFA: «Προς το παρόν αυτό έγινε, η ΕΠΟ συνέχισε χωρίς να λάβει υπόψιν την FIFA γι αυτό και έκδωσε το δελτίο του Ντουρμισάι. Αυτή τη στιγμή γίνονται διεργασίες, επικοινωνούν οι δύο πλευρές, για να βρεθεί μία κοινή γραμμή, γιατί η ΕΠΟ υπάγεται στην Ομοσπονδία. Είναι επιχειρηματικό όπλο για τον Άρη το γεγονός πως εκδόθηκε δελτίο. Το κάνει η ΕΠΟ, αυτό που οφείλει να κάνει».

Για το αν έκανε καλά ο Άρης που δεν έβαλε στην Λάρισα τον Ντουρμισάι: «Το δελτίο του δεν έχει ανακληθεί, κακώς δεν έπαιξε κόντρα στην Λάρισα. Ο Άρης καλά έκανε και τον άφησε εκτός όμως, γιατί μία πιθανή ένσταση από την Λάρισα θα έβαζε σε μία διαδικασία που δεν θα ήταν καλή ούτε για την ομάδα, ούτε για τον παίκτη. Μπορεί να παίξει και σήμερα ακόμα, αλλά στον Άρη καλά κάνουν και το σκέφτονται αλλιώς».

Για το αν ισχύει, τότε αν θα έχουν θέμα κι άλλες ομάδες: «Όποιες ομάδες έχουν θέμα με προσφυγές, πολύ πιθανό ναι».

Για το πότε πιστεύει ότι θα υπάρξει οριστική εξέλιξη: «Τις επόμενες 10-15 μέρες λογικά θα έχουμε ολοκληρώσει το θέμα…».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα