×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Η Σάλκε ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού – Στον «αέρα» το φιλικό της Παρασκευής


Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Η Σάλκε ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού – Στον «αέρα» το φιλικό της Παρασκευής


Στον «αέρα» βρίσκεται το φιλικό του Άρη με τη Σάλκε που αναμενόταν να διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες την ερχόμενο Παρασκευή (28/8).

Με ανακοίνωσή της, η Σάλκε έκανε γνωστό πως μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της γερμανικής ομάδας επί αυστριακού εδάφους. Το άτομο αυτό του οποίου ούτε το όνομα ούτε η ιδιότητα (αν είναι παίκτης η μέλος του τιμ) τέθηκε σε καραντίνα.

Μάλιστα η Σάλκε ανακοίνωσε ότι το προγραμματισμένο για σήμερα (24/8) φιλικό παιχνίδι με τους Βούρτσμπουργκερ Κίκερς, αναβάλλεται

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σάλκε, Γιόχαν Σνάιντερ, δήλωσε: «Θα εφαρμόσουμε όλες τις υποδείξεις των Αρχών. Η υγεία και η ασφάλεια των μελών της ομάδας μας αποτελούν προτεραιότητά μας».

Από εκεί και πέρα, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με το φιλικό κόντρα στον Άρη, το οποίο βρίσκεται στον «αέρα».

Τις προσεχείς ώρες/μέρες αναμένεται ενημέρωση είτε από τους Γερμανούς είτε από τον Άρη για το αν τελικά το ματς θα πραγματοποιηθεί τελικά.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras