Όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά της στην υπόθεση Λάσκοφ, κατέθεσε την Παρασκευή (14/5) στην επιτροπή δεοντολογίας η ΠΑΕ Άρης.

Η ΠΑΕ Άρης προσκόμισε τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ουδεμία σχέση είχε με την πλαστογραφία, η οποία είναι προφανές από ποια πλευρά έγινε, προκειμένου ο Λάσκοφ να αποκτήσει άδεια παραμονής στην χώρα.

Άλλωστε δεν μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς υπήρχε ολόκληρο κύκλωμα που δρούσε στην Ελλάδα και που εξυπηρετούσε αθλητές που ήθελαν να παραμείνουν στην Ελλάδα χωρίς να έχουν το δικαίωμα.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pressaris.gr υπάρχει και γραπτή ομολογία από τον ίδιο τον Λάσκοφ που ουσιαστικά ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάσκοφ ομολογεί γραπτώς προς την Επιτροπή ότι “… ενήργησα μόνος μου στην υπόθεση”» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Είναι «φως φανάρι» πως αν ο Άρης ήθελε πραγματικά να εντάξει στο επαγγελματικό του ρόστερ τον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή θα μπορούσε να το κάνει με όλα τα νόμιμα μέσα. Τόσους ξένους παίκτες διαθέτει εξάλλου.

Συνεπώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν είχε το παραμικρό κίνητρο για να εμπλακεί σε κάποια παρανομία, πόσω μάλλον για έναν «άσημο» ποδοσφαιριστή που πέρασε για ένα «φεγγάρι» από την Κ-19.

Να συμπληρώσουμε ότι ο Άρης δεν καταθέσει σε καμία επίσημη αρχή κάποιο φάκελο του Λάσκοφ, κάτι το οποίο τονίστηκε και στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Οι κίτρινοι κατέθεσαν την Παρασκευή (14/5) σχετικό υπόμνημα και πλέον περιμένουν και την αθλητική δικαιοσύνη αν υπόθεση θα μπει στο αρχείο ή προχωρήσει σε ακροαματική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως η εισηγήτρια, πρωτοδίκης Νίκη Ρεβύθη πρότεινε να αφαιρεθούν 6 βαθμοί από τον Άρη, χωρίς βεβαίως να έχει ακούσει τη θέση της ΠΑΕ που κατατέθηκε σήμερα.

Πλέον την απόφαση θα πάρει τις επόμενες ημέρες η Ολομέλεια της Επιτροπής υπό την προεδρεία της Προέδρου Πρωτοδικων Γλυκεριας-Λουΐζας Ιωαννίδου.