×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης-Λαμία: «Καθαρές» οι εκθέσεις διαιτητή και παρατηρητή, διαψεύδονται τα περί…. μπούκας


Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης-Λαμία: «Καθαρές» οι εκθέσεις διαιτητή και παρατηρητή, διαψεύδονται τα περί…. μπούκας


Ο Άρης επικράτησε της Λαμίας με 3-1 στην πρεμιέρα της Super League, με μια εντυπωσιακή ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Ο Άρης πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο», πήρε κι ένα καλό μάθημα (vid+pics)

Μετά το τέλος η ομάδα τη Φθιώτιδας εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα μέσω ανακοίνωσης.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου το πήγε ακόμη παραπέρα, κάνοντας λόγο για φραστικές επιθέσεις και… μπούλινγκ από τους «κίτρινους» σε μέλη της αποστολής της.

Πάντως οι παραπάνω κατηγορίες διαψεύστηκαν καθώς τόσο η έκθεση του παρατηρητή της λίγκας όσο και του διαιτητή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου είναι «καθαρές» και δεν αναφέρουν το παραμικρό.

Μάλιστα αμέσως μετά τους ισχυρισμούς της Λαμίας ο νέος team manager του Άρη Θωμάς Ναζλιδης πήγε στους διαιτητές κι τους ρώτησε αν έγινε κάτι αν έχουμε κάποιο παράπονο. Η απάντηση ήταν αρνητική τονίζοντας ότι δεν αντιμετώπισαν κανένα θέμα.

Επιπλέον ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος ‘Αγγελος Χαριστέας πήγε στο πούλμαν της Λαμίας πριν αναχωρήσει και τους ρώτησε αν είχαν κάποιο ζήτημα. Η απάντηση ήταν επίσης ότι όλα ήταν καλά σχετικά με τη φιλοξενία του Άρη.

Έτσι οι άνθρωποι του Άρη τόνιζαν ότι «…οι μπούκες που ισχυρίζεται ότι έγιναν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι στη σφαίρα της φαντασίας του».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras