×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Ματέο Γκαρσία και άλλοι δύο!


Νίκος Μαρκάτος

Άρης: Ματέο Γκαρσία και άλλοι δύο!


Η (ποδοσφαιρική) ζωή, μετά τη… σκούπα, συνεχίζεται στο «Βικελίδης». Όπως και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού ακόμα το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί.

Παρά την τεράστια οικονομική ζημιά που υπέστη ο Θόδωρος Καρυπίδης συνεχίζει να βάζει το χέρι στη τσέπη. Οπως μεταφέρει στο περιβάλλον του, θα γίνουν ακόμα 2-3 προσθήκες. Ίσως και τέσσερις αν πουληθεί στην ομάδα του Κατάρ ο Φετφατζίδης.

Η… σίγουρη, προς επιβεβαίωση του Sportime, θα είναι ο Ματέο Γκαρσία. Παρά τα όσα γράφτηκαν κατά καιρούς, ο Αργεντίνος έχει συμφωνήσει με τον Αρη προ πολλού και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη, θα έχει ολοκληρωθεί η επιστροφή του στον Αρη, αφού βρέθηκε άκρη με τα χρήματα που του οφείλει ο Ερυθρός Αστέρας.

Οι άλλες δύο κινήσεις θα αφορούν την άμυνα και πρόκειται για ένα κεντρικό αμυντικό που να έχει την ευχέρεια να παίζει και ως δεξιός μπακ αλλά και έναν αριστερό μπακ αφού ο Γκάνεα μόνο αριστερό μπακ δεν δείχνει να είναι!
Αμφότεροι οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί και γίνονται οι τελικές επαφές.

Έπιασε δουλειά ο Μάντζιος

Πρώτη προπόνηση χθες για τον Ακη Μάντζιο. Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αρη τόνισε ότι γνωρίζει τη δυναμική και τις απαιτήσεις.

«Επιστρέφω από άλλο πόστο, γνωρίζω τον οργανισμό Αρης, τη δυναμική της ομάδας και τις απαιτήσεις. Να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα», είπε αρχικά.

Οσον αφορά στο ρόστερ και τι θέλει να αλλάξει, επεσήμανε: «Δε θέλω να πω για τι θα αλλάξουμε αλλά να το παρουσιάσουμε με τη δουλειά και μέσα στα παιχνίδια. Η ομάδα έχει να βελτιώσει πράγματα και για αυτό θα δουλέψουμε».

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Sportime News