Οργή επικρατεί στην ΠΑΕ Άρης για τη διαιτησία του Κουλμπάκοφ στην ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Επίθεση μέσω ανακοίνωσης στον Κλάτενμπεργκ.

Ο Άρης στέκεται στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας το πέναλτι του Κουλμπάκοφ εφεύρεση για το 1-0 ενώ στο 2-0 τονίζει ότι προηγείται καθαρό φάουλ στον Γκάμα.

Έτσι οι «κίτρινοι» κάνουν λόγο για «ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος» και ζητούν από τον Μαρκ Κλάτερμπεργκ να αποχωρήσει από την θέση του αρχιδιαιτητή.

Θυμίζουμε ότι εδώ και μήνες η ΠΑΕ Άρης στήριζε τον Άγγλο επικεφαλής της ΚΕΔ, όμως πλέον οι άνθρωποί του παίρνουν ξεκάθαρα θέση εναντίον του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Μετά -και- το σημερινό «χειρουργείο» της Τούμπας δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο κ. Κλάτενμπεργκ δεν έχει απολύτως τίποτα, πια, να προσφέρει στην ελληνική διαιτησία.

Αν κάτι έχει να μάς προσφέρει, αυτό είναι να μας αδειάσει τη γωνία και να επιστρέψει στην Αγγλία. Δεν μπορεί να φανεί χρήσιμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο διότι αποδείχθηκε κι αυτός μια ακόμη «μαριονέτα».

Αφού σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς μοίρασε την «τράπουλα», όπως τον διέταζαν οι εντολοδόχοι του, ώστε να μην χαλάσει κανενός το χατίρι, φτάνοντας τώρα στο τέλος κάνει τις τελευταίες «εξυπηρετήσεις», ώστε να μην χάσει τον παχυλό του μισθό τον επόμενο χρόνο.

Όσα γραφεία κι αν επισκέπτεται, όμως, τελευταία, όσο και να παρακαλάει να μην χάσει τη θέση του, η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη.

Μαζί του να πάρει και τον Κουλμπάκοφ, που μας έστειλε σήμερα στην Τούμπα, ενώ μας είναι νωπές ακόμη οι μνήμες για τη διαιτησία του ίδιου διαιτητή στο ματς με την Α.Ε.Κ.

Το 1-0 προήλθε από πέναλτι-εφεύρεση του Κουλμπάκοφ, ενώ στο 2-0 προηγείται καθαρό φάουλ στον Γκάμα. Δύο δώρα του Λευκορώσου στον αντίπαλο και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Ώρα, λοιπόν, να πακετάρεις τα πράγματά σου κ. Κλάτενμπεργκ. Στο καλό και θα ξεχαστείς γρήγορα. Δεν θα λείψεις σε κανέναν. Ούτε στα «αφεντικά» σου, πίστεψε μας…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλ. Κωτάκης: Τη μάθαμε την πράξη. Κουλμπάκοφ + Άρης = Αλλοίωση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)